Lukijat

perjantai 31. joulukuuta 2010

Iloista ja parempaa uuttavuotta 2010-2011!!!

... And happy newyear!

Oikein mahtavaa ja valontäyteistä uuttavuotta kaikille maailman Pandakansoille! Olettekos jo viimeisen päälle viritettyinä ja korvatulpat takataskussa? Raketteja ajatellen, nimittäin. Eikö niiden huumava melu ja pauke olekin vähän liian kova meille pienille Pandoille? Ainakin minä ja kissani pelkäämme kamalasti niiden pauketta ja sähinää. Siksi kai emme tänä vuonna ostaneet ollenkaan raketteja. Ei edes pienintäkään pataa. Mutta tänään me kyllä aiotaan mennä katsomaan niitä läheiselle laskettelukeskukselle. Saa nähdä, onko hyväkin valoshow. ;) Ja kyllä minä korvani tukin kumminkin...
Valattekos te tinaa? Meillä se on niin vahva perinne, että sitä en jättäisi väliin, hinta mikä hyvänsä! Viimevuonna minun tinani oli soikeahko, aivan sileä ja vähän paksu, josta lähti ohut "tikku". Se oli ihan lehden näköinen... Pitääkin käydä kysymässä Kamarialta, josko hän tetäisi lehteni enteet. Onhan hän sentään tosi taitava! Osaatteko te muuten ennustaa tinasta? Minä tunnen vain "rahan". Silloin, kun on tulossa rahaisa vuosi, tinaasi muodostuu kerrostunutta ryhelöä. Tämä vuosi ei ainakaan ole minun osaltani ollut rikkauksia täynnä, vaikka eihän minun möykkyni sitä enteillytkään. =)

Mikä teille on muuten jäänyt tältä vuodelta kirkkaimmin mieleen? Minulle ainakin kaikki Krucion vierailut sekä kesän picnick-tapahtuma parhaiten. Ja tämä Panfun kirkas tulittelu Mannyn raketeilla jää varmasti kuin valokuva muistin syövereihin. Vaan oletteko jo käyneet siellä tulivuorella niitä ihailemassa? Manny ampuu niitä tasatunnein vielä tämän päivän ja jopa huomisenkin, joten ei tarvitse olla huolissaan, jos tänään ei kerinnyt nähdä niitä. Olin tänään katselemassa niitä myös Englannin Panfussa Vappu pandallani. Siellä pimeä koitti aikaisemmin kuin täällä. Kun nimittäin tulin Suomeen, ilotulitteet eivät näkyneet, koska Panfun aurinko ei vieläkään ollut laskenut. Otin ruutukaappauksen Englannissakin, mutta Suomen kohdalla tuli parempi:

Myös tamapanda ja moni muu oli tullut ihastelemaan niitä. (Jos vaikuttaa törkeältä, että seisoin siinä rakettien edessä kuin mikäkin superkana, älä kuvittele! Seisoin siinä vain sen ajan, jonka kuvan ottamiseen meni ja pyysin anteeksikin.) ;)

No mutta vielä kerran:




HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2010-2011 KOKO SUOMEN PANDAKANSA!

Lämpimästi ja valoisasti, Tillervo, PikkuMei ja Vappu ( Osaksi myös kom!)

P.S. Tee oma uudenvuodenlupauksesi viimeistään huomenna, vaikka tänään on aatto. Mene siis PPP:n tapahtumat ja kampanjat sivulle ja liity toki mukaan koko laajaan PPP-liiton toimintaan lähettämällä osallistumisesi kommentein Paremman Panfun Puolesta-sivulle! ;)

2 kommenttia:

  1. Kiitos samoin♥

    Tassut:
    lovelynatalia♥

    VastaaPoista
  2. Joo HYVÄÄUUTTA VUOTTA, ja minuata oli TODELLA ärsyttävää, kun kaikki olivat taivaalla rakettejen päällä KOKO AJAN!!! kun en nähnyt ja vaikka pyysin nätisti ne ei lähtenyt!! Ja se ärsytti TODELLA paljo! Niin ei se haittaa että jos on siinä vähä aikaan, mutta jotkut oli kokoajan!!!

    VastaaPoista

Oletko kommentoimassa? Kiitos jo etukäteen, odottelen kommenttiasi innolla! ;D
Vaikka voitte jättää kommentteja täällä vapaasti, muistattehan kuitenkin kommentoidessanne nettikäyttäytymisen kultaiset säännöt? ;> Kiitos!