Lukijat

keskiviikko 29. joulukuuta 2010

Panfussa tapahtuu taas!

Terve taas, kaikki!

Sorry, kun en ole kirjoittanut paljoakaan pariin päivään! =I Ajattelin viettää vähän aikaa kavereideni kanssa Panfussa. Tai, jos huomasitte, kyllähän minä jotakin kirjoitin! Esim. Tein ohjeen kuvan käsittelystä "Täällä autan, jos osaan"-sivustolle, kun kamuni Pandiiiiiis kysyi. Ja lyhyen postauksen toissa päivänä  uudenvuoden lupauksista PPP-liiton kohdalla. Mutta tässäpä sitten taas kirjoitan enemmän!

Kuten jo varmaan tiedättekin, Panfussa  tapahtui tänään kaiken laista! Mitäs te teitte ensin? Kävittekö Kamarian tyköna ennustuksia kysymässä vaiko pelastitte Panfun raketeilta Mannyn kanssa? Minulla ja Jenzkalla oli ensin tarkoitus selvittää Kamarian enteet, mutta Jenzkan löydettyä ensimmäiset raketit tuli muutos. Kaupungilla me saatiin sitten apua kaveriltani Minskulta, joka oli jo tehnyt tämän. Tiedättekös, missä ne raketit sitten olivat? Pitäisikö vihjaista? Ensimmäisenä löytyi San Fran Panfusta, kauneus salongin katolta. Seuraava löydettiin urheilukentältä. Seuraava oli Wanhassa satamassa ja sitten mentiin linnan sisäpihalle hakemaan neljäs. Viidennen sai ladolta, punttien vierestä. Lopuksi Manny palkitsi kultapandat jollakin... Liittyikö nokeen? Kuitenkaan se ei ollut varastossani. Mikä harmi! ;o

Entäs kamarian povaukset tulevasta vuodesta? Löytyivätkö kaikki tarvittavat esineet? Me löysimme kaikki tarvikkeet yhteis tuumin. Pitäkää siis yhtä ja lyökää viisaat päänne yhteen, Pandat!  Mitäs oli listalla ensimmäisenä? Lusikka tinan valamiseen! Se oli helppo. Se löytyi ravintolasta, ikkunalaudalta, mutta jouduimme vaihtamaan serveriä, koska kaikki olivat sen edessä. Eräskin TANSSI lusikan edessä! =O Sitten kauniita astioita. Pahamaineisen helppo! (Vaikka meni siinä hahmotuskyky koville!) Tietty kauneussalongissa. Sitä en meinannut ollenkaan hahmottaa, mutta löytyihän se Minskun ja Jenzkan avustuksella lopulta. Se oli siis lavuaarin vieressä. Viimeisen Jenzka oivalsi heti Kamarian mainittua loitsut. Kirjastossa totta kai! ;) Se hopeinen possu siellä kirjahyllyn laella.

Lopuksi raskaan matkamme jälkeen kevyt jooga tuokio Kamarian kanssa virkisti jokaista matkalaistamme.

Omm... Omm... Omm... =D

Lämpimästi ja kevyesti, Tillervo

3 kommenttia:

  1. Sulla on kiva blogi^^

    ♥:llä Unimuru

    VastaaPoista
  2. NIin Tillervolla on kiva blogi ja... JEEE PÄÄSIN KUVAAN! mitäs piti kirjoittaa... en enää muista XD....

    VastaaPoista

Oletko kommentoimassa? Kiitos jo etukäteen, odottelen kommenttiasi innolla! ;D
Vaikka voitte jättää kommentteja täällä vapaasti, muistattehan kuitenkin kommentoidessanne nettikäyttäytymisen kultaiset säännöt? ;> Kiitos!