Lukijat

keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Viimeinkin valmis!

Heikun keikun, kaikki pandastiset Pandat!!!


Sain vihdoinkin valmiiksi sen jo pitkään päässä pyörineen adjektiivitarinan kokoon, kiitos siitä kaikille adjektiivit lähettäneille! =D Vaihdoin siinä muutaman hahmon nimeen muutamien ehkäpä tuttujen bloggaajien nimiin, koska he olivat sitä jo pyytäneet. Vaavi esiintyy tarinassa hahmon Pikkiriikkinen- tilalla sekä Frekulina hahmon Palleroinen- tilalla. Osa kohdista adjektiiveineen ovat tosiaankin menneet ihan hassusti, mutta osa taas aivan, kuin ne olisi siihen tahallaan kirjoitettu. ;D Tämä tarina löytyy sitten "tarinoita Panfusta"-sivulta, lukekaahan se sieltä ja laittakaa toki mielipiteennekin siitä. ;)


Tässä vielä viimeiseksi blogini ensimmäinen "viikkoarvoitus". Eli joka keskiviikko laitan pienen yksityiskohdan Panfusta tai sitten kirjoitan minun "joulukalenterista" tutuksi tulleen sanallisen arvoituksen, joka sekin on tietysti Panfu-aiheinen sekin. Lisään aina uuden arvoituksen tullen myös ensimmäisen oikein vastanneen nimen "kilpailut... ja kunniamaininnat"-sivulle. Tässäpä siis on ensimmäinen arvoitus: (Kuva siis tällä kertaa)


Tässä on myös pieni runollinen vihje, mistä kuva saattaisi olla otettu...
Tämä kasvi joka Pandan herkku on, ihmisen mielestä ei niin ehkä verraton. Missä mahtaa puu tämä kasvaa, sillä paikka tää ei juurikaan sen yleistä ympäristöä vastaa. 


Jos luulet tietäväsi,  mistä on kyse, kirjoita kommenttiin se paikka, josta oletat kuvan olevan otettu, ja ole nopea! ;D


Lämpöisesti, Tillervo


P.S. Tässä on linkit kiitokseksi muutamien Pandojen blogeihin, joissa olen päässyt olemaan viikon-tai kuukauden Panda: Mussukin blogi ja Unimurun blogi.

3 kommenttia:

Oletko kommentoimassa? Kiitos jo etukäteen, odottelen kommenttiasi innolla! ;D
Vaikka voitte jättää kommentteja täällä vapaasti, muistattehan kuitenkin kommentoidessanne nettikäyttäytymisen kultaiset säännöt? ;> Kiitos!