Lukijat

lauantai 2. huhtikuuta 2011

Eli nyt ne Kuplan voittajat!

Huomenta muchachos Pandas!


Eli, niinkuin eilen lupasin, olisi aika paljastaa Panfu-Kuplan ykkös- kakkos ja kolmos sijalle päässeet muchachot! Eli nämä kaikki ganadorat saavat pyytää minulta palvelusta, oli se sitten pieni kuva tai pieni rahasumma! Tai ei ehkä ihan mitä vain, katson ensin, onko pyydöissä järjen häivää. :D Eli nyt, tattattattaaa...


Unoja ovat Pandat:
Hannispanda, Jenny2000, Uni, Vaavi, Flora ja Avatar

Dos-sijan jakoivat Pandat:
Asl, kkkk, Maski, Andromeda, Balettipanda, Lovelynatalia, Kissafani123, Lakitu ja Chuchu

Tres paikalle kipusivat Pandat: 
Pandapomo11, Panfu6b, Nuppu_, Lili100, Alivepanda, Musi, Dawnesport, Noras, Pipiliini ja Sasse

Muut frescot osallistujat olivat: 
Kom, Hon, Eve500, Pandiiiiiis, Cesilia, Carly, Mippa, Jenzka, Henkkah4, Wenkkus ja Kanilia


Myös yksi osallistuminen (Mangolia) tuli lisää määräajan jälkeen. Valitettavasti tämä senorita ei päässyt tällä kertaa mukaan kilpailuun, mutta pärjäsi kyllä hyvin. :( Muuten olen todella sorprendido ja contenta siitä, kuinka moni osallistui! Iso gracias kaikille! Ja nuo unot, jotka siis saivat 10/10 pistettä, voivat laittaa kommenttiin, minkä pequeñon palveluksen voin teille tehdä. :DD


Espanjalaisittain, Tillervo


P.S. Jos jotakuta muchachoa jäi vaivaamaan, mitä joku sana tarkoittaa, löytyy sana kaiketi vaivatta sanakirjasta.

17 kommenttia:

  1. No jaa, sehän olin minä, joka tuli myöhässä... Voisitko tehdä uuden kisan, että minäkin ehtisin mukaan? Olisi ollut kiva kyllä edes päästä noihin "muihin osallistujiin"...

    VastaaPoista
  2. Juu, kisoja tulee kyllä lisää!

    VastaaPoista
  3. Moi tille mulla on siihen PPP liiton kirjaan esim yksi vinkki Esim Ketkä ovat Panfu kuuluisimmat pandat suomesta ja ketkä ovat panfun kuuluisinmmat Pandat suomesta jos Maxii ellaa ja kamariaa ei lasketa siin voi olla esin Anskumuru montako peliä panfussa on kunka voisitehdä miellyttäviä kisoja miten kauan Panfussa voi chattaa(jos kaikki ei vielä tiedä) miten Maxin ja Ellan blogissa voi tehdä hyymiöitä millon suomen Panfu keksittiin mistä maasta Panfu on peräsin Montako Pandojen blogia esim on melkeen Suomen Panfussa miltä sivulta kannattaa tehdä blogeja turvallisuudesta itternetistä ja paljon muuta by-Juuso-hiphop

    VastaaPoista
  4. Ohhoh! Kiitos kaunis, juuso, kaikista hyvistä ideoista! Jos kaikki laittaisivat näin paljon idiksiä, meillä olisi kohta jo valmis kirja kädessä! :DD

    VastaaPoista
  5. Tillervo, katsoisitko kommenttini tuolta "Täältä apua ja kuvia!" sivulta? Ihan viimeinen kommentti? Tunnistat, nimellä Mangolia laitettu... Pyydän siellä yläkuvaa. Hups, unohdin siitä sanan 'yläkuva', mutta se on siis yläkuva!

    Ja katsoisitko blogini? http://mangolian-panfublogi.blogspot.com

    Siellä on yllätys, sinulle!

    VastaaPoista
  6. Moi! Siis menikö mula kaikki oikein. Vai luinko väärin? Ooh...

    VastaaPoista
  7. Luin Alisan lähettämän komman ja en oikein tiedä muihin paitsi kiipeily ohjeita ja niitä voitte käydä kattomassa mun eli jaksterin Panfu-blogista. Siellä ei ole läheskään kaikkia mutta voin opettaa sulle niitä Panfussa jolloin voit laittaa niitä kirjaan.

    VastaaPoista
  8. Panfu oppaaseen. Linnan sisäpiha linnan sisäpihalla on kivaa tosi monen mielestä. Linnan sisäpihalla on peli jonka nimi on voikko laittaa tän oikein ku en muista sitä pelin nimee. Ja siinä autetaan bollya keräämään hedelmiä ja rahaa.

    VastaaPoista
  9. voin tulla siihen mukaan siihen ppp-liiton kirjaan!jos minulle tulee ideoita kerron ne täällä ;)

    VastaaPoista
  10. ou jee kolmas sija tekee hyvän mielen pääsin palkinto pallille eli oon toi dawne_sport ja oon cesilian komma jutul en oo hankkinu omaa kirjotus ja tota systeemii eli en oo cesilia!!!

    VastaaPoista
  11. Heippa Tillis! (saanko kutsua Tillikseksi?)
    Kun kommasit yhteen postaukseeni panfutieto kirjasta, voin auttaa tietenkin. Viidakko: Viidkossa on kaksi hauskaa mini peliä, toinen on cloud number nine. (nimeä en muista oikein)ja toinen on Fish´n fis´h(äh, nimi meni väärin! Voit korjata sen)Viidakossa on myös Prf. Bookwormin labra.(riittääkö?)

    VastaaPoista
  12. Ideoita:
    Tekemistä Panfussa:
    Voi olla piilosta. Hankalinta on jos saa mennä kaikkialle ja vaihtaa piiloa, mutta helpompaa on jos alueet rajoitetaan ja saa olla vain yksi piilo. Voi olla yksi tai useampi etsijä, ja tietty tapaamispaikka jossa tavataan aina kun on löytänyt jonkun.
    Seuraa johtajaa: Kierretään Panfua yhden johdolla. Johtaja voi esim. tehdä hymiöitä, hyppyjä, heittää vesi-ilmapalloja, istua tms. Aina välillä vaihdetaan johtajaa. Hauska ja seko leikki, jota telepandia helpottaa (onneksi).

    Kirjaan voi lisätä esim.
    - Kaikki kuukauden bloggarit ja linkit niiden haastatteluihin Ellan ja Maxin blogissa, linkit niiden blogeihin ja Ellan ja Maxin haastatteluihin niissä, kuva ja vähän tietoa.
    - Hiukan tietoa tehtävistä, ei kuitenkaan koko tehtävän apua sillä se pilaa usein ilon...
    - Erinäisiä Kopioitavaa-sivuja eri blogeista (tai siis linkit niihin)
    - Pieni (paririvinen) tietoisku ja kuva jokaisesta Panfun hahmosta (esim. Maxista, Ellasta, Kamariasta, Prof. Bookwormista, Pennysta ja Lennysta, Dr. Feelgoodista...). Tietyistä hahmoista voi siis taas olla enemmän.

    Ja paljon lisää ideoita... tässä nyt oli muutama... mitä sanot?!

    Ciao! Neg

    Huhhuh mikä komma....

    VastaaPoista
  13. Laitoit postaukseen nimeni: "Magnolia" Valitettavasti kirjoitit sen väärin. Se on "Mangolia", ei "Magnolia". Korjaisitko virheen? :) Se olisi hyvä, koska en nyt pidä..., jos nimeni on väärin jossain... :D

    VastaaPoista
  14. Hei Tillervo tää ei liity tähän mutt miten voi skannata en osaa? Pliis auta!

    Tassuttain Bubi-Panda

    VastaaPoista
  15. Noh, Bubi: Skannaamiseen tarvitaan joko erillinen skanneri tai sellainen monitoimitulostin, jossa on skannaus toiminto mukana. Sitten vaan jollakin kuvankäsittely- tai skannerin omalla ohjelmalla "luetaan" kuva tietokoneelle.

    VastaaPoista
  16. Chuchu: saa sanoa Tillikseksi, aika moni muukin sanoo. :) Okei, kiitos kovasti! :DD

    VastaaPoista

Oletko kommentoimassa? Kiitos jo etukäteen, odottelen kommenttiasi innolla! ;D
Vaikka voitte jättää kommentteja täällä vapaasti, muistattehan kuitenkin kommentoidessanne nettikäyttäytymisen kultaiset säännöt? ;> Kiitos!