Lukijat

lauantai 28. toukokuuta 2011

Panfu-Comics -kisa kaikille sarjisexperteille!

Ciao, Pandastelijat! =D


Eli nyt olisi tulossa kisaa... ai että minkälaista? Muuttakaapa otsikon Comics suomeksi, niin siitähän se selviää. :D Eli siis... Panfu-Sarjikset! 

Tässä skabassa olisi tarkoitus pistää mielikuvitus koville, pistää hauskutusvaihde päälle. ;) Olen nimittäin askarrellut teille pienen sarjisruudukon, jossa on kolme ruutua. Niihin kaikkiin kolmeen teidän, ihanien Pandartistien, tulisi piirrellä hassunhauskat kuvat aiheesta Ystäviä ja strösseleitä. Lappuun on myös määritelty jokunen sarjakuvan keskeisimmistä henkilöistä sekä tapahtuma aika- ja paikka. Miltäs kuulostaa? Mäpä kirjoitankin tähän vielä tarkemmat ohjeet... :)

1. Klikkaa ohjeiden alla oleva sarjisruudukko isommaksi ja kopioi se omalle koneellesi tai tulosta paperille. 

2. Voit avata ruudukon jossain kuvankäsittelyohjelmassa (esim. Paintissa) ja piirtää ja värittää kuvat ja puhekuplat siellä, tai voit myös tehdä samat jutut omin tassuin, kynillä. Se voi olla värillinen tai perinteikkäästi musta-valkoinen. Lisäksi voitte ottaa ruutukaappauksia Panfusta ja lisätä ne sitten laatikoihin. 
3. Jos olet tehnyt sarjiksen käsin, skannaa tai valokuvaa se. Laita kuva blogiisi ja ilmoita sen löytymispaikka kommassa tai lähetä se tuttuun tapaan Alisan sähköpostiin. alisa.parpanpu (at) gmail.com (ota nuo välit pois ja muuta (at) @: ksi)
Eli siinä olivat ohjeet, toivottavasti teidän taiteilijankipinänne heräsivät. ;) Ai niin, unohtui sanoa, lähettäkäähän ne luomuksenne tai tieto sijainnista viimeistäänkin 5.6. Kaikki sarjakuvat julkaistaan, ja palkintona on vähintään kunniaa ja mainetta, sekä ehkäpä jotain pientä...

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin, Tillervo <3

P.S. Ääh... tämä päivä on ollut varsinaisen harmaa... *katsoo ulos ikkunasta* siellä sataa aika rajusti, eikä siellä kovin lämpöistäkään ole, aika koleaa... onneksi ensiviikolle (ihana kesäloman alkuun) on povattu oikein kunnon hellettä, jopa 27 astetta! Aika huikeaa... taidankin rinkua kohta uimaan. <3 


11 kommenttia:

  1. Osallistuin sun kilpaluun se on mun blogi tekstissä! Siinä on sitten yksi kirjoitusvirhe.

    VastaaPoista
  2. -> haha, osaan tätä suomea niin paljon, että kysyisin, mikä ihme on strösseli? :DD

    VastaaPoista
  3. Catri: Eli strösseli.. mmiih... no se on sitä ihme rakeitten tapaista juttuu jota on mokkapalojen päällä jä jäätelös... :') eli "sprinkles".

    VastaaPoista
  4. pitääks tarinassa olla puhetta? Hmmmm. Voisin ehkä osallistuu, mut en kyl jaksa piirtää mitään

    VastaaPoista
  5. se on mun blogis..... tekstis... nolottaaa jos joku käsittäää tarinan oikeesti oikein

    VastaaPoista
  6. No moi Tillervo! Sarjis on ihan kohta blogitekstissäni (Chatit pois, muuta), kunhan julkaisen sen. :)

    VastaaPoista
  7. ÖÖ MUUUTES!!!!SAIKSEN TEHÄ NIIN ET OTTI KVIA PANFUSS

    VastaaPoista
  8. Cesi, saihan sen toki tehdä niin!

    VastaaPoista
  9. Osallistun kisaan! ;) Teen kuvan illaksi.

    VastaaPoista
  10. Nooh, minä tässä kyselen.. ;D
    Milloin voittajat tulee??? :P

    VastaaPoista
  11. Sori kauheesti! Löysinkin jo ne sarjikset... :P

    VastaaPoista

Oletko kommentoimassa? Kiitos jo etukäteen, odottelen kommenttiasi innolla! ;D
Vaikka voitte jättää kommentteja täällä vapaasti, muistattehan kuitenkin kommentoidessanne nettikäyttäytymisen kultaiset säännöt? ;> Kiitos!