Lukijat

lauantai 18. kesäkuuta 2011

HotBoom -kunnollista kuntoilua? ;)

Hyvää huomenta Pandat! :D
 '
*Nuuskii ilmaa...* Ulkona tuoksuu raikkaalta ja... elinvoimaiselta ja! :D Ja ihmekös tuo, kun koko yön ripsi vettä -vettä, jolla on kummallinen vaikutus kuonoon! Hih, nimittäin illalla kun avasin oven sateen vasta alkaessa, haistoin tuoreet mansikat. Kummallista, eikö juu? Ja vielä kummallisempaa, että isäni haistoi illalla kotiin tullessaan vasta paistetut räiskäleet... tai ei se vielä kummallista, yhdeksän jälkeen (kun olin isäni kanssa ulkona) molemmat haistoimme vesisateen seasta grillimakkarat! :DD Molempien hajuaistit taisivat olla pikkiriikkisen solmussa, koska parin sekunnin jälkeen hyvät tuoksut katosivat ja tilalle tuli mätä lumipallopehko. :P (Lumipallopensaamme on ihan ruskea kun oliotoukat pääsivät vauhtiin... ne siis ahmivat sen kauttaaltaan putipuhtaaksi...) :DD No tämä oli siis joku alkukevennys, vaikka kevennykset kuuluvat yleensä loppuun...? No nyt kuitenkin sinne asiaan!


Eli kuinkas moni on pelannut HotBoomia, peliä joka löytyy urheilusalista urheilukentän laidalta? Siis sitä, jossa viskotaan toisia pommeilla? Veikkaan, että aika moni! ;) 
Tänään nimittäin mä ja koko joukko kamujani lähdimme lapseni Ompun opastuksella sinne pelaamaan! Kaikki juoksivat "hätääntyneinä" joka suuntaan ja karttoivat kohtisuoraan putoilevia HotBoomeja. G: Hihii, mä sain pahan osuman ainakin... tosi monta kertaa! Se on kyllä vähän nolo tilanne, kieltämättä, kun muuttuu mustaksi ja jää nakuna pomppuilemaan keskelle kenttää! ;D Ja kaiken hyvän lisäksi muuttuu haamuksi -näkymättömäksi! Siinä tilanteessa ei auta muu kuin mennä toiseen paikkaan ja tulla takaisin. :'( 


Niin, joku jäi jumiin alapalkin alle... ;o Helppia sinulle, tartu tassuuni! Joko pääsit pois...? :) Noin! Niin, mitä luulette, käykö HotBoom urheilusta? Mä en kyllä oo mitään urheilutyttöjä, mutta ois kiva koota oma Boom joukkue! Hei, tätä pitää alkaa mutustella! Olisiko teillä ajatusta Panfun omalle HB -seuralle? :Þ




Oops... -Tillervo ;Þ

9 kommenttia:

  1. Hehe! :D
    HotBoom joukkue oiski oikeaa hauskanpitoa! ;P
    Vielä tuosta yläkuvasta, et se on tooosi hieno! En malta muutakuin katsoa sitä. Pakko rullata takas ylös. ;b *ihailee ihailee ja ihailee*
    Ei sitten muuta ;)
    ~Musi~

    VastaaPoista
  2. IIK!!
    Luin entiset postaukset ja iik!,mitä jos se kiusaaja iskee munki blogiin tai kirjoittaa mun nimellä.?!

    Tassuttain:noras

    VastaaPoista
  3. Jee mä jäin sinne alle !!!:( :D

    VastaaPoista
  4. jes!!!wuhuu pääsin kuvaa!!!!!
    tille hehe mäki kärähin monta kertaa ja se oli nolointa sielä oli poikii!
    tassuttaen,yumi joka kärähti

    VastaaPoista
  5. Hellou!

    ENSIMMÄINEN ASKA : Juu, tossahan ois ideaa... Mä voisin osallistua siihen HB joukkueeseen!! WUUHUU!!

    TOINEN ASKA : Noh... Mm, no tuota.. Ongelmia. Eii.. Tekisiks mulle yläkuvan. Vaikka niistä sun vanhoista kuvista. Kertoisitko mun blogiin sitten milloin ois valmis se, ja kopsaisin sen sun blogista. Kerro jos tos ois ees vähän idistä??? Mun blogin yläkuvat..... Alkaa.... No rumeta. En osaa käyttää Sumopainttia, enkä picnikkiä ja pizap, huono!

    VastaaPoista
  6. Miten oot tehny ton yläkuvan tolleen, et se on vähänkuin läpinäkyvä?

    VastaaPoista
  7. Kiva että tähän joukkueeseen olisia tulijoita... ;) Ja kiva kun tykkäätte ulkoasusta. Se kuva on siis tehty niin, että siitä on vain otettu tausta pois ja tallennettu läpinäkyväksi. (PNG)

    Xalia: harkitaan, täytyy vähän tarkistaa olisiko käyttämätöntä kuvaa. ;) Ilmottelen sitten!

    VastaaPoista
  8. No jos se on vain tallennettu läpinakyväksi, niin kysyn sitten, MITEN sen voi tallentaa läpinäkyväksi? :D

    VastaaPoista
  9. No anzu, kun tallennat sitä valitse PNG -muoto, :)

    VastaaPoista

Oletko kommentoimassa? Kiitos jo etukäteen, odottelen kommenttiasi innolla! ;D
Vaikka voitte jättää kommentteja täällä vapaasti, muistattehan kuitenkin kommentoidessanne nettikäyttäytymisen kultaiset säännöt? ;> Kiitos!