Lukijat

keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Juhannusaiheinen kommatarina! :D

No mommoikka Panfustelijat! :DD

Eli nyt olisi taas luvassa... kommatarinaa! :D Ja aihekkin siinä on ajankohtainen eli... Juhannus! ;) Juhannusta nääs juhlitaan aivan lähiaikoina. Varsinaisesti tämä ihunan, uimisen siivittämän kesän juhlan pyhät alkavat ylihuomenna, mutta bileet jatkuvat toki pitemmällekkin. C= Moni kysyy; Mitä aiotte tehdä juhannuksena?.. Ja niin kysyn minäkin, eli mitä teette juhannuksena? ;) Veikkaan että valtaosa pakenee kesänviettoon mökille, maalle. :P Iskä fiilistelikin tänään kyläkaupalla, että huomennahan alkavat suuret juhannusryntäykset. Kaikki hamuavat ensin kaikkea tarpeellista kaupoista ja juhlan alkaessa suuret ihmismassat vyöryvät pois kaupungeista. xD Ehkä se on niin...


... mutta siihen tarinaan sitten! :DD Tämä onkin tämän blogin... kolmas kommatarina! :) Paljon olemme jo yhdessä raapustelleet... mutta nyt olisi mullakin toivomus; 
Ei kivetystä kiitos! :) Siis no... kaikkien aikaisempien tarinoitten käänteet ovat lopulta johtaneet siihen, että Krucio ym. tulevat Panfuun jä kivettävät sen. Nyt kuitenkin haluaisin tarinan, joka pysyisi aisoissa, siinä juhannuksessa.
Tuossa yllä näette Karibianrannalta otetun kuvan, jossa Max ja Ella (Lenny mukaan lukien) viettävät kesäiltaa kokon ääressä. C= Mitä teille tulee mieleen? Mikä on kesän pääfiilis? Nyt aiheensa on siis Pandojen juhannuksen vietto. Tässä tulee vielä vanhat tutut ohjeet, jotta tuoreemmatkin lukijat pääsevät helposti mukaan...

  1. Katsokaa tuota kuvaa tuossa yllä...
  2. Kirjoittakaa kommenteissa jatkoa aina siitä, mihin toinen on jäänyt! =D
  3. Kirjoittakaa max. 40 sanaa kerrallaan, eikä sama Panda saa laittaa kahta kommenttia peräkkäin! Mä saatan sit vähän väliä itsekin käydä jatkamassa sitä tarinaa. =D
  4. Jos saadaan siitä tarpeeksi pitkä, voin julkaista sen  "tarinoita Panfusta"-sivulla.
  5. Saatte käyttää tarinassa omia Panda nimiänne, jos se tuntuu sopivalta. Älkää kuitenkaan menkö holtittomuuksiin! =D Päähenkilöitä tarinassa ovat Yumi ja kissafani(123). 
Kas näin. Nyt vain työn iloa, pankaa mielikuvitus taas sauhuamaan juhannuskokon lailla!

Kesäterkuin Tillervonne =.<

58 kommenttia:

  1. Tästä se alkaa...

    On kesän 2011 juhannus. ystävykset Yumi ja kissafani olivat päättäneet järjestää juhlat sen kunniaksi Karibianrannelle. Vähitellen kutsun saaneita Pandoja alkoikin virrata sankoin joukoin paikalle, ja juhlat alkoivat...

    VastaaPoista
  2. Yumi ja Kissafani uivat ja nauroivat muitten Pandojen kanssa. Pitkän vedessä vietetyn ajan jälkeen jokainen nousi kokon viereen lämmittelemään muki kaakaota vieressään ja pörheä pyyhe ympärillään.Yumi laittoi juhannusta varten ostetut makkara-ja vaahtokarkkipaketit kiertoon, ja Kissafani ojensi kaikille tikun...

    VastaaPoista
  3. Sitten kaikki juhannuksen juhlijat alkoi paistaan makkaroita ja vaahtokarkkeja. - Hyvää, sanoi Yumi. - Onkohan tää paras juhannus ikinä? Kysyi Kissafani ruokasuussa. - Sitä emme tiedä, sanoi Yumi. Ella ja Max olivat myöskin innoissaan kun Karibianrannalla on juhlat. He juoksivat todella nopeina ja kiireisinä juhliin. Tuli oli muuten todella nätti ja iso. Toivottavasti ei mitään tapahdu..

    VastaaPoista
  4. Oli mennyt jo tunnin juhlissa mutta kukaan ei väsynyt.Joku panda ryhmä juoksi kaupungista Ellan ja Maxin perään mutta ella sanoi:-Tulkaapas panda ryhmä tekin viettämään iltaa täällä.Niin he tulivatkin.Pandabear oli lähtenyt laivallaan ja huuteli mereltä pandoille.

    VastaaPoista
  5. .... Vaavikin juoksi katsomaan, yht'äkkiä taivaalta tippui kummaa viesti ja se oli kiva panda noita joka kutsui pandat taikavoima juhliin....

    VastaaPoista
  6. ....TaikavoimaJuhlat olisivat viiden päivän päästä.
    Nuppu keksi,että voitaisiin kutsua se kiva panda noitakin juhannusta juhlimaan.
    Nuppu lähetti Pena-pöllönsä hakemaan kivan panda noidan.Noita tuli juhlimaan juhannusta muiden pandojen kanssa.....

    VastaaPoista
  7. Pian panda noita sai viestin ja tuli luudan kanssa lentäen Karibian rannalle. Pandat katseli noitaa ja hetken päästä he tervehtivät häntä. - Minä sain kutsunne.. Sanoi noita hiljaisella äänellä. - Mikä hätänä? Kysyi Kissafani. - En ole ikinä ollut juhlissa. Ja nyt pääsin, kertoi noita. - Nyt on onnen päiväsi. Tule! Juhlitaan! Huusi Yumi.

    VastaaPoista
  8. Juhlissa oli myös pokotin. Häntä kiinnosti kovin olisiko vesi jo tarpeeksi lämmintä. Pitkän tuumimisen jälkeen päätti hän mennä kokeeilemaan vettä. Päästyään veden luoa hän kaatui liukkaisiin kiviin ja loukkasi itsensä.

    VastaaPoista
  9. Ystävä pandat tuli apuun. Pokotin piti viedä pian sairaalaan. Kissafani ja Yumi veivät Pokotinta rannan sairaalaan. Lääkäri hoiti Pokottimen. - Pokottimen täytyy nyt levätä, kertoi lääkäri. - Voiko Pokotin silti tulla juhlimaan? Kun sitten hän jää paitsi kaikesta kivasta! Momo ja bändi tulee soittaan Karibian rannalle ja Lennykin soittaa ja me kaikki lauletaan, kertoi Kissafani.

    VastaaPoista
  10. Lääkäri ei sanonut mitään, vaan tutki Pokotinta vielä hetken. Sitten hän antoi Pokolle jonkin pistoksen. Pokotin heräsi. "Apua, ei! Älä!" Pokotin huusi. Yumi kavahti säikähtäneenä. "Pokotin pitää viedä Panfun psykiatrille, Negritalle. Liukastuessaan hän löi päänsä ja nyt hänellä on 'muistoja', jotka eivät koskaan oikeasti tapahtuneet. Pokotin jää nyt paitsi näistä juhlista, mutta enkäpä voitte juhlia myöhemmin lisää?" Kissafani ja Yumi nyökkäsivät.

    VastaaPoista
  11. Kun Kissafani ja Yumi lähtivät sairaalasta he kävelivät Karibian rannalle. - Nyt Pokottimen täytyy levätä.. Hänellä on varmasti tylsää, sanoi Kissafani. - Hänellä voi kyllä olla kivaakin jos vaikka.. Katsoo ikkunasta ranta maisemaa, sanoi Yumi. - Tule. Mennään kertomaan kaikille Pokottimesta, käski Kissafani. Kaikki juhlija pandat katsoivat isot silmät tarkkana Yumii ja Kissafania. - Nyt alkaa häiritsemään.. Kuiskasi Yumi Kissafanille. - Ai vasta nyt? Mulla heti kun tultiin tänne..Kuiskasi Kissafani takasin. - No? Onko Pokotin niinkun kunnossa? Kysyi LauraGirl. - Jos ei lasketa sitä että hänen täytyy levätä ja olla rauhassa, niin hänellä on varmasti kaikki hyvin, kertoi Kissafani. - Mutta jatketaan juhlimista, sanoi Yumi. Sitten Lenny alkoikin soittaa kitaraa ja kaikki tanssi ja juhli.

    VastaaPoista
  12. Pandat jatkoivat tanssimista kuin discossa ikään monta monituista tuntia ja Bruno ja Troy kokkasivat minkä ehtivät välipalannälkäisille juhlijoille. Buffetin antimet menivät nimittäin kuin kuumille kiville, kun Pandat vähitellen väsähtivät tanssiin ja alkoivat lähteä vaihtamaan uimapukuja ylleen. Yksi toisensä jälkeen hikeentyneet Pandat suhahtivat meren aaltoihin viilentymään. Sää oli mitä mainioin; vaikka kello oli hetki sitten lyönyt iltä kymmenen, auringon säteet kajastivat taivaanrannasta, se oli näet niitä vuoden pisimpiä päiviä, yöttömiä öitä. Oli lämmintä, muttei liian kuumaa, ja vesi tismalleen sopivaa...

    VastaaPoista
  13. ...Pandat uivat,ja tanssivat meressä.Jonkun pandan sininen wooby lähti uimaan todella kauas.Pandat olivat huolissaan woobystä.Yhtäkkiä Wooby alkoi huutaa,kuin sillä olisi hätä.Kaikki keksivät heti,että hän ei jaksanut uida takaisin!
    Yhtäkkiä urhea HannahMontana,joka oli harrastanut uimista jo pitkään,ja oli Panfun pitkänmatkan uimamestari,lähti pelastamaan woobyä uimalla.
    Hannah otti woobyn käsivarsilleen,ja sukelsi välillä pohjaan lepäämään.Hannahkaan ei jaksanut uida takaisin.
    TILLERVO!TILLERVOO!!!Olet todella vahva käsistäsi,souda sinä pelastamaan heidät!!!
    Tillervo lähti soutamaan urheasti kohti woobya ja Hannahia!Mitenköhän tässä käy?? kaikki miettivät,erityisesti Nuppu,koska pelastettavina olivat hänen Woobynsa ja Paras kaverinsa!

    VastaaPoista
  14. ...... Nuppu otti sukellus veneen ja lähti kiitämään kohti woobya mutta mittes sitten kävikään? Sukellusveneeseen tuli iso reikä koska se kolahti johonkin kovaan. Nupun oli surffattava woobyn luo. Hän ohitti Tillervon ja kaikki ja pelasti parhaan ystävänsä Hannahin ja woobyn. Sitten Nuppu otti pelastaja pandat laudalle ja he suuntasivat kohti rantaa, pandat hurrasivat!

    VastaaPoista
  15. ... Nuppu jatkoi urheasti matkaansa kunnes suuri kala loikkasi hänen päänsä vierestä. Nuppu säikähti kauheasti. Samassa surffilauta lipesi ja liukui kauas. Rannalla tarvittiin uutta pelastajaa. Samana iltana juhlittiin myös Wanhassa satamassa. Siellä ei tosin ollut paljon pandoja. Vain yksi pandaporukka oli siellä viettämässä iltaansa. Eli Namusiili, Taffel, Lolano ja Musi. He kuulivat hätätilanteesta ja lähtivät veneellä kohti caribian rantaa. He saivat, kuin saivatkin kaikki merellä olleet pandat veneeseen, mutta törmäsivät suureen kiveen.

    VastaaPoista
  16. "Ei hätää!" huusi Musi. Vene oli karahtanut karille, mutta pysyi kuitenkin tukevasti pystyssä. Musi huusi vanhalle kalastajalle, joka haki seitsemän pelastusrengasta ja heitti ne veneläisille. He uivat rantaan, ja hetken päästä saapui myös Tillervo veneessään. Kaikki lysähtivät voipuneina rannalle, kun muut hurrasivat. Kymmenen minuutin tauko sallittiin, sitten alkoi vesipommitus. Muut Pandat olivat hankkineet jostain ämpärit ja heittivät vettä pelastajien päälle näiden kirkuessa.

    VastaaPoista
  17. Nuppu juoksi salamana palmujen juuressa nököttävän rantakassinsa luokse ja kaivoi sieltä esiin kahdeksan tehokasta vesipyssyä.
    - Ottakaa koppi, täältä sataa pyssyjä! hän huusi ja hetitti vesiaaseet Pandoille. Jo virkistyneet, urheat pelastajat hapuilivat niitä kosteasta rantahiekasta ja lähtivät sitten tarmoa puhkuen ajamaan vetttä ämpäreillä viskoneita Pandoja takaa. alkoi hurjistakin hurjin vesisota...

    VastaaPoista
  18. Mutta pian se loppuikin. Kaikki istuivat Karibian rannalla ja katsoivat kaunista auringonlaskua. - Mitäs nyt tehtäisiin? Kysyi Nuppu. - Jospa te rauhoittuisitte ja katsoisitte auringonlaskua. Tästä tulee pitkä ilta. Tämä on kuin taikaa.. Tätä päivää ette voi unohtaa.. Kun katsotte toisiin näette sen.. Sanoi kiltti noita. Kun kaikki pandat katsoivat toisiaan niin noita ehti jo häipyä. - Mitä hän tarkoitti? Kysyivät pandat toisiltaan. - Kyllä te voitte tajuta tämän, sanoi Kamaria joka paistoi vaahtokarkkia nuotiolla. - Tiiätsä jotain tästä Kamaria? Kysyi Kissafani. - Pandat kullat. Yrittäkää muistaa mitä noita sanoi. Tajuatte sen pian, sanoi Kamaria. - Hmm.. Minä salapoliisi ratkaisen tämän! Mutta käyn eka syömässä pari jäätelöä Ellan kanssa, sanoi Max. - Huoh.. Aina Max aloittaa syömisestö jos aikoo tehdä jotain.. Sanoi Ella Maxin perässä kaikille pandoille. - Mistä löydämme vihjeen? Kysyi Tillervo ihmeissään..

    VastaaPoista
  19. Yhtäkkiä icepanda tuli kotoa,ja kysyi: Mikäs sota täällä on meneillään?

    VastaaPoista
  20. Pandat selittivät Icepandalle tilanteen. He kertoivat vesisodasta, noidasta, ja salaperäisestä arvoituksesta. Tunnit kuluivat...
    Pandat etsivät vihjeitä - mutta tuloksetta. Yumi huokaisi. "Emme ole löytäneet vihjeen vihjettä, vaikka olemme haravoineet metrikaupalla rantaa..."
    Ei kai tässä muu auta, kuin hakea lisää pandoja apuun...

    VastaaPoista
  21. Kun Pandat olivat lähteneet, he törmäsivät Emuliinaan, joka oli kavereidensa kanssa maa-uimalassa. -Heido, mitä te? Miks te näytätte kaikki noin tylsistyneiltä, Emuliina kysyi. Nuppu vastasi: -Noh..., jonka jälkeen katsoi muita Pandoja jotka nyökkäsivät. -Emuliina, tarvitsemme apuasi, joten kuuntele tarkkaan.

    VastaaPoista
  22. Tää ei sit kuulu tarinaan, mut eiks niitä sanoja pitäny ollan enintään 40 siin yhden pandan kommentissa...? Joillaki on lähemmäs 80.

    VastaaPoista
  23. "Emuliina, yritämme ratkaista arvoitusta. Voisitko auttaa?" kysyi Nuppu. "Arvoitus meni jotenkin näin, elikkä yksi noita sanoi että 'Tästä tulee pitkä ilta. Tämä on kuin taikaa.. Tätä päivää ette voi unohtaa.. Kun katsotte toisiin näette sen..' eikö vain, Musi?"
    "Juu, ja sitten se noita hävisi niin että POOF!!" Musi hihkaisi ja muut nauroivat Musin innostuneisuudelle.

    VastaaPoista
  24. - Kyllä minä voin auttaa. Pidän arvoituksista. Mutta en tajua tuota noidan juttua.. Mitä me nähdään toisissamme? Kysyi Emuliina. - Hmm.. Omituinen arvoitus.. Mennään kaikki Karibian rannalle, jospa me löytäisimme jotain sieltä, sanoi Musi. Niinpä kaikki pandat juoksivat takaisin Karibian rannalle. Nyt Karibian rannalla ei ollut niin paljon pandoja niinkuin alussa. Pandat olivat jossain muualla..

    VastaaPoista
  25. ... mutta missä? Ainoastaan Ella ja Max olivat Karabian rannalla, nekin silmät pyöreinä! Emuliina juoksi Ellan tykö ja kysyi hätäisenä :- Missä muut ovat? Mutta Ella ei vastannut. Nuppu kysyi Maxilta :- Halooo? Heii, missä muut ovat? Mutta silloin taivaalta näkyi jotain vihreää...

    VastaaPoista
  26. Kaikki,jotka näkivät sen,ihmettelivät sitä. Ja silloin yksi niistä pandoista,jotka olivat paikalla,kuiskasi: Liittyyköhän tämä jotenkin siihen noitaan?.. Kaikki olivat peloissaan,ja ihmeissään. silloin joku pikkupanda juoksi heidän eteensä,ja sanoi: Mikä tuo on? Muut sanoivat:Emme tiedä. Menehän nyt kauemmas,me hoidamme tämän... jotenkin....

    VastaaPoista
  27. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  28. Pandat katsoivat toisiaan. Sitten LauraGirl tuli ja katsoi taivaaseen. Hän sanoi: - Sieltä he tulevat viimeinkin.. - Ketkä? Ihmettelivät pandat. Sitten LauraGirl vastasi...

    VastaaPoista
  29. -Marsilaiset tietenkin, sanoi LauraGirl. Samassa ufo laskeutui Karibian rannan hietikolle ja kaikki pandat juoksivat piiloon. Ufon ovi aukesi ja aluksesta asteli pois pandan kokoinen vihreä otus. -Huhuu? Onko täällä joku! Tarvitsen apua, vihreä otus sanoi. Pandat tajusivat että vihreä otus ei tekisi heille pahaa ja he lähtivät piiloistaan. -Öö, hei! Pandat tervehtivät vihreää otusta. -Kuka sinä olet, ja mistä tulet? Ja miksi tarvitset apuamme? Kysyi pikku panda. Vihreä otus pyöritteli sormiaan ja sanoi...

    VastaaPoista
  30. - Minä tulin kaukaiselta planeetalta! Ja olemme tietysti marssilaisia. Täällä on muuten juhlat. Olikos se juhannus? Kysyi yksi marssilainen. - Kyllä! Sanoivat pandat. - Mukaan vaan juhlimaan! Pyysi Musi. Niinpä marssilaiset paistoivat makkaraa kokon vieressä.

    VastaaPoista
  31. Siinä menikin sitten hetki kun kaikki paistoivat makkaraa ja vaahtiksia kunnes iPanda tuli puskasta ja kaikki säikähtivät. Mikäs kokko tapahtuma täällä on? Kysyi i.Kaikki pandat paitsi Tillervo alkoivat yhteen ääneen selittää iPandalle mitä oli tapahtunut ja iPandahan ei tietenkään saanut mitään selvää siitä kunnes Tillervo huusi: HILJAA! Minä selitän kaiken. Niimpä Tille selitti kaiken iille joka oli hämmästynyt...

    VastaaPoista
  32. ...ja silloin sinä sitten ilmestyit puskasta, Tillervo lopetti. - Okei..., iPanda sanoi vastahakoisesti. - Mutta mihin Marssilaiset tarvitsevat apua? hän jatkoi. - Voi elämä että oomme sekoja. Unohdimme tyystin koko juhlahumun keskellä auttaa Marssilaisia! Negrita huudahti.

    VastaaPoista
  33. Pandat lähtivät etsimään marsilaista ja he löysivät hänet sitten Tulivuorelta katselemassa kaukoputkella taivaalle. -Ai, te tulittekin. Autatteko siis minua? Marsilainen kysyi. Pandat katsahtivat toisiinsa päin ja vastasivat yhteen ääneen, -Me autamme sinua, mutta miten? Marsilainen selitti heille että hän oli ollut lentelemässä syntymäpäivänään avaruudessa uudella ufollaan. Ufo oli törmännyt komeettaan ja sinkoutunut maapallolle. -Tarvitsen poltto ainetta että voin taas lentää takaisin kotiin. -Minkä laista polttoainetta tarvitset? Yumi kysyi. Marsilainen ei oikein osannut selittää sitä ja mietti pitkään oikeaa sanaa ilmaista poltto aine. Lopulta hän muisti sen ja sanoi...

    VastaaPoista
  34. - Ja pokottimen sairaalaan! Käydään nopeasti kysymässä lääkäriltä, jos saisimme hänet tänne rannalle edes vitsejä kertomaa, sanoi Nuppu. - Kuulin nimittäin äsken myös, että ne marssilauset haluaisivat oppia nauramaan. Ja kukapa paremmin osaisi naurattaa kuin poko? ...

    VastaaPoista
  35. Sitten vaavi hokaisi samalla mikä on arvoituksen ratkaisu! Kaikki pandat kysyivät ''mikä!!??'' Vaavi vastasi.. Rakkaus.

    VastaaPoista
  36. - Vaavi, olet oikeassa! Emu huudahti. - Kaikki meistä, ihan joka ikinen, marssilaiset myös, ovat rakastuneet! Ei välttämättä Pandaan, mutta lemmikkiinkin! - Säkin oot oikeessa, Tille sanoi Emulle. - Hei, kuulkaas nyt. Me ollaan kaikki oikeessa. Kun katsotaan toisiin, näämme rakkauden, ystävinä tai ihastuksena. Me ollaan kaikki ystäviä keskenään, ketään ei jätetä ulkopuolelle, Kissafani tokaisi.

    VastaaPoista
  37. -Oot oikeessa!Tille sano.-Heijjaa kamut!Äääk marssilaisia!Sara pelästyi.-Ai,säki tulit näköjään.Nuppu sano.Sitten kaikki kääntyivät takas tuleen.-Voiks joku selittää,mitä tääl tapahtuu?sara kysyi hiljaa.-TAAS?!kaikki pandat huusivat kylläisinä.-Okei mä kerron,tille sano.Tovin kuluttua kun Tille oli selittänyt saralle mitä oli tapahtunut.-Aaai vai että sellasta,jännää!Saaks mäki auttaa?-Joo.Kuulitko muutes mitä me....

    VastaaPoista
  38. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  39. ...aateltii tehä ens juhannuksena? Pysytellä kaukana kaikista mahdollisista kommelluksista! Meille on sattunut niin paljo kaikenlaista, että enää ei jaksa, Yumi sanoi jo hieman kyllästyneenä. - Mutta voitasko nyt lähtä ettiin niille Marssilaisille sitä bensaa? Kyllä nekin varmaa haluu jo kotiin päästä, Yumi jatkoi. - Hei mennään hakee poko sairaalasta sitten ku tullaan sitä bensaa etsimästä, Emu huomautti.

    VastaaPoista
  40. -Onks poko sairaalas?sara kysyi?-On.Tille sano.-Mitä sille on käyny?sara kysyi.-Ku se oli menos kokeilee et oliko lämmintä vettä,se liukastu rantakivii ja loukkas ihtensä,Yumi sanoi.-Ahaa,sara huokaisi.-Ja sitte meiän pitäs mennä ettii sitä bensaa,Emu huomautti.-Bensaa?Kenelle?,sara kysyi.-Marssilaisille,tille vastasi.-Aha.No sitähän löytää maauimalan kioskilta ja autoradalta,sara huomautti.-Mennää,Emu sano kaikille.

    VastaaPoista
  41. Pandat menivät ekana kyllä katsomaan Pokoo. Pokotin makasi sängyllä ja katsoi kattoa. Yhtäkkiä kuului ääni! Pokotin pelästyi ja meni peiton alle. - Mitä ihmettä sä teet Pokotin? Kysyivät pandat. - En mitään.. Sanoi Pokotin. - Missäs se lääkäri on? Kysyi Tillervo. - Hän on.. Sanoi Pokotin mutta hänet keskeytettiin. - Tässä, sanoi lääkäri. - Öh.. Lääkäri. Voiko Pokotin tulla rannalle edes? Kysyivät pandat. - Kyllä. Ota tästä Pokotin tästä tällätteet kepit joilla pysyt pystyssä, sanoi lääkäri ja ojensi ne. - Ole varovainen! Sanoi lääkäri vielä. - Joo! Sanoi Pokotin ja sitten pandat lähtivät.

    VastaaPoista
  42. - Nyt suuntaamme sitten kohti maa-uimalan kioskuia!! Yumi huudahti iloisesti. - Kun kaikki muut asiat ovat nyt reilassa, on helpompi keskittyä olennaisiin asioihin, Kissafani sanoi. - Just näin, Nuppu sanoi. Juuri kun Pandat saapuivat maa-uimalan kioskille, he näkivät kauhukseen...

    VastaaPoista
  43. ...haamun!-Voi kauhia paikka!,sara huusi!-Mi-mi-mikä to-toi on?Poko sanoi.-En minä ainakaan tiedä.Yumi sanoi.-MUHAHHAHHAA!!,Panda haamu nauroi ilkeää naurua.-Odottakaa!Kissafani huusi.Se yrittää sanoa meille jotain.

    VastaaPoista
  44. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  45. Tää ei kuulu tarinaan mutta eikö Tillervo juuri sanonutkin että ei tulis sitten taas mitään Evronia ja Kruciota tähän? Eli tää pysyis vaan nyt tossa juhannuksessa mtuta toi haamu voi olla.

    VastaaPoista
  46. - Mitä yrität sanoa haamu? Kysyi LauraGirl ystävällisesti. - Tahdonn..... Aloitti haamu. - Mitä tahdot? Kysyivät pandat yhteen ääneen. - Ystäävii..Jatkoi haamu. - Haluat ystäviä. Miksi sitten pelottelit meitä? Kysyi Yumi. - Minulla ei ole ollut.. Vuosiin moniin vuosiin ystäviä.. Siksi olen ollut ilkeä, sanoi Haamu. Sitten pandat vastasivat:

    VastaaPoista
  47. No me voimme olla ystäviäsi!

    VastaaPoista
  48. - Oikeesti? Ootte ihan parhaita! Haamu sanoin leveä hymy kasvoillaan. Kun haamu huomasim Pokottimen ja hänen kepit, se kysyi: - Ohhoh, mitäs ulee raukalle on käynyt? Ja vielä näin kesällä? - Pakko kai se on kertoa, eihän sitä voi jäädä kertomattakaan, se oli epäkohteliasta, Ymui tokaisi.

    VastaaPoista
  49. Niinpä Pokotin kertoi kaiken alusta loppuun. Kertomuksen jälkeen pandat menivät kioskin sisään. - Mitä! Kummitus! Pelästyi Gonzo. - Ei hätää! Se on kiltti, rauhotti LauraGirl. - Okeih..Huh.. Mitä tarvitsette? Kysyi Gonzo. - Bensaa, sanoivat pandat. Gonzo etti bensaa. - Homehtunut banaani! Se pois. Löysin. Tässä bensa, ojensi Gonzo Pokottimelle. Sitten suuntana olisi Karibian ranta.

    VastaaPoista
  50. Karibian rannalla marsilaine odotti jo muita. -Ai, tulittehan te sittenkin. Meinasin luulla jo että veditte minua nenästä. Kissafani ojensi bensa-kanisterin ja sanoi, -Tässä on sinulle bensaa. Sen pitäisi riittää takaisin Marsiin asti. Marsilainen katsoi pandoja silmät suurina ja niihin ilmestyi kyynel. Marsilainen itki. -Miksi itket? Kysyi Yumi. -No...kun olen niin liikuttunut kun autoitte minua niin paljon, marsilainen sanoi hymyillen ja kuivasi kyyneleensä. Pandat menivät kauemmas ja marsilainen käveli alukselleen ja laittoi mootoorin päälle...

    VastaaPoista
  51. - Älä! Huusi LauraGirl. - Kaikki pandat katsoivat Lauraan ja marsilainen katsoi myöskin.- Haluatteko jäädä juhlimaan juhannusta? Kysyi LauraGirl. - Se olisi ilo ja kunnia! Tulkaa perhe. Mennään juhlimaan! Sanoi marssilainen.

    VastaaPoista
  52. Niimpä marsilaiset palasivat takaisin karibian rannelle ja jatkoivat juhannuksen juhlimista. Kaikki pandat ja marsilaiset rupattelivat, tanssivat, lauloivat, leikkivät ja tekivät kaikke muuta kivaa. Lopuksi kaikki kerääntyivät juhannus kokon ääreen ja paistoivat vaahtokarkkeja...

    VastaaPoista
  53. Marssilaiset eivät ole ikinä kokeillut pandojen asioita niinpä heidän vaahtokarkkinsa paloivat. Yumi,Kissafani,Tillervo,LauraGirl ja Pokotin auttoi heitä. Toisella kertaa ne eivät palanneet. Marssilaiset pitivät pandojen asioista niinpä he keksivät..

    VastaaPoista
  54. ...että jäävät asumaan Panfuun. Pandat kertoivat, että Panfu ei ole pelkkä Panfu, vaan myös Kitkeriö. Koska Marssilaiset eivät ymmärtäneet, Pandat selittivät uudelleen, näytelmänä. Paul the Kidiä esitti Pokotin, Evronia iPanda ja Kamariaa Kissafani. Näytelmästä Marssilaiset saivat paljon paremmin selvää.

    VastaaPoista
  55. - Onpas tuo Kitkeriö ilkeä! Minä menen heittämään sen maan muualle! Uhotteli marssilaisten yksi pieni poika. - Ei nyt sitä voi heittää vaan pois. Paul the kid voisi jos hän osaisi käyttää voimiaan, kertoi LauraGirl.

    VastaaPoista
  56. - No onko Panfussa ketään muuta joka osaa tehdä taikoja? Marssilais poika kysyi.
    - Kamaria osaa joitakin mutta ei niitä mitä Paul the Kid osaa , Lauragril kertoi.

    - No tehdään sitten näin...

    VastaaPoista
  57. Tuumasta toimeen! Pandat ja Marssilaiset suunnittelivat, valmistivat ja toteuttivat oikean jymy-yllätyksen Kitkeriön asukeille. He aikoivat nimittäin järjestää kunnon kesäjuhlat. Kukkaseppeleitä ommeltiin, lyhtyjä sytytettiin, leivonnaisia leivottiin, ja viimein kaikki oli valmista. Koko joukko piti riemukkaista riemukkaimman illan tulivuorella, ja Kitkeriökin suorastaan loisti. Melkein olisi voinut kuvitella, miten Evron manasi linnassaan...

    - Tätä kesää Evron ei koskaan unohda, kaikki huusivat yhteen ääneen.
    - Ja jos typerä ilkeilysi ei lopu tänä päivänä, me otamme sinut mukaan Marssiin, yksi Marssilaisista uhkasi.

    Ja näin päättyi tämä tarina... ja ainakin tähän päivään mennessä ei Evron enää ole uskaltanut näyttää nokkaansakaan täällä!

    The End!

    VastaaPoista

Oletko kommentoimassa? Kiitos jo etukäteen, odottelen kommenttiasi innolla! ;D
Vaikka voitte jättää kommentteja täällä vapaasti, muistattehan kuitenkin kommentoidessanne nettikäyttäytymisen kultaiset säännöt? ;> Kiitos!