Lukijat

lauantai 11. kesäkuuta 2011

Pingoon suuri haave

Hey Pandas...

Arvatkaas mikä on pingoo-kamumme suurin haave? Osata lentää! Varmasti moni teistä tiesikin, että vaikka pingviinit ovat lintuja, ja niillä on siivet, ne eivät silti pysty lentämään. Ella kertoikin jo tänään blogissa vähän siitä. Pinguille ei siellä Etelämantereella nimittäin ole välttämätöntä tarvetta voida nousta siivilleen, sillä niiden pienet, ytimekkäät siivet ja paksu höyhenistö soveltuvat paremmin uimiseen. Ja sen ne pikkuiset taitavatkin, nehän uivat ihan mieletöntä vauhtia! ;)) Vähän sama juttu kuin strutseilla. Nekään eivät kykene lentoon, niiden siivet kun oat surkastuneet, eli tavallaan kutistuneet entisestä. Sen sijaan ne juoksevat hirmuista vauhtia. :DD

Joka tapauksessa pingoon perhe on päättänyt muodostaa viimeisen lentävän pingviiniyhdyskunnan! Aika moinen tavoite, jos saan sanoa. Mäkin haluisin muuten nähdä niiden lentoharjoitukset kuuluisan lennonopettajalokin kanssa merellä. ;) Ja tottakai myös niiden nousevan oikeaan kunnon lentoon! Kuitenkaan tämä toive ei välttämättä pysty toteutumaan, jos pingoon perhe kadottaa meidät näkyvistä. Siksi olisikin ensiarvoisen tärkeää käydä joka päivä heittämässä raketti ilmaan Karibian rannalla. :)) Kaikkea hyvää pingoolle lentoharjoituksia varten!

Kesäterveisin Tillervo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Oletko kommentoimassa? Kiitos jo etukäteen, odottelen kommenttiasi innolla! ;D
Vaikka voitte jättää kommentteja täällä vapaasti, muistattehan kuitenkin kommentoidessanne nettikäyttäytymisen kultaiset säännöt? ;> Kiitos!