Lukijat

tiistai 16. elokuuta 2011

Blog I like (again) (;

Se on moro, Pandat! ;D

Huhhei... Nyt on eka koulupäivä siis ohi! (; Kaikki sujui hyvin ja 3 tuntia välkkineenkin vilahtivat oikein silmissä. Ja sitten me vielä kututtiin Renny pikkuveljineen meille. Me ajateltiin olla kirkkistä, ja mä ja Reni polkastiin nopeasti naapuriin hakemaan Merikarhu ja Limepandakin mukaan... Ja tietty pikku sienestäjät ottivat serkkupoikansakin pelaamaan ;D Siinä olikin jo sitten sopiva porukka koossa. Me pelattiin ulkona ainakin (kirkkiksen lisäksi) "kuolemansientä" (uutta keksimäämme peliä), sokkoa (jossa Teme onnistui saamaan Rennyn kiinni seitsemän kertaa putkeen... Ja aina tunnistaminen meni pieleen xD) ja munista. (Tietäväthän kaikki..?) Ja taas meni kolme tuntia ihan huomaamatta =D 
 
Ja sitten muihin asioihin! ;D Sain blog I like-awardin Spindiltä:

Tillervon panfu blogi: Tiedän, että Tillemme tämän aloitti ja nyt sait toisen tilaisuuden palkita blogin, mutta annan tämän sinulle :) Koska sinun blogissa yksinkertaisesti viihtyy! Kokoajan löytää jotain uutta, ja kivaa katseltavaa ja lettavaa. Sinulla on mahtava blogi!
Kiitos, Spindiseni! (; Vastaan kysymyksiin: 

Kuinka aloitit bloggaamisen? 
Aloitin bloggauksen Maxin ja Ellan blogista löytämäni ilmoituksen tiimoilta syyskuun lopulla (; Yhdellä ystävälläni oli jo blogi, (vaikka hän on jo lopettanut...) joten häneltäkin sain vähän rohkaisua. Ennen aloittamistani sain kuitenkin mankua omaa blogia ainakin kuukauden...


Mistä pidät eniten bloggaamisessa? 
Hmm... Palkitsevuudesta! Siis tarkoitan sitä, että jos saan vaikkapa kommentteja. Kommien saaminen tsemppaa, jos mikä! (: Musta on myös mukavaa, jos saan kirjoitettua kivan postauksen tai saan uuden idean.


Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
En ehkä mitään juuri nyt. Uuden ulkoasun ja yliksen kun sain vasta tehtyä... =) Tietysti on niitä pieniä juttuja, joita voisi hieman muokata, mutta muuten ei mitään.

Ja vielä palkinnon jakaminen! :D Pääsen tekemään tätä jo toista kertaa... Mmm... Selvä! Annan Awardin seuraaville blogeille:


Maggyn blogille, koska viihdyn siellä vain niin hyvin! Ulkoasu on sievä ja selkeä, ja postaukset on aina mukava lukea! :D Tästä blogista löytyy myös paljon hauskoja sivuja, joita on kiva nuuskia ;)

Musin blogille, jo pitkään, hyvin ja huolellisesti blogatulle Panfu-sivustolle! Sieltä löytää joka kerta käydessään jotain hauskaa, paljon erilaisia sivuja ja tuoreita postauksia. Tämä blogi on myös iloa silmälle, selkeytensä ja piristävyytensä vuoksi :D

MiniMousen blogille, koska siellä käydessäni tulen aina hyvälle tuulelle! =D Uusia postauksia tulee tiuhaan tahtiin, ja niitä lueskellessa aika menee mukavasti. Ulkoasu tällä blogilla on omaperäisen hieno ja selkeä :D

Oho... Tästä tulikin nyt aika ämmäinen kolmikko xD Sitten vielä säännöt...

Blog I like AWARDin säännöt: 

Kun saat Blog I like Awardin
  • kopioi se oman blogisi postaukseen
  • kerro keneltä sen sait
  • vastaa kolmeen kysymykseen: Kuinka aloitit bloggaamisen? Mistä pidät eniten bloggaamisessa? Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
  • kero perusteluineen mille kolmelle blogille jaat sen edelleen (yritä keksiä erilaisia perusteluja)
  • ilmoita näille bloggareille kommenteissa, että voivat kopioida merkin ja nämä säännöt omaan blogiinsa
  • Lisää jokaisen blogin linkki
Awardin voi antaa myös sellaiselle blogille, joka on sen jo saanut. Jos saat sen uudelleen, voit antaa sen taas kolmelle blogille. Voit liittää Award-merkin pysyvästi oman blogisi sivupalkkiin. Ja muistakaa, että koska Awardia saa jakaa vain rajallisen määrän, ei kaikille hienoille blogeille sitä voi kerralla antaa!

Nyt vielä kommentit Awardin saaneille, niin valmista tuli ;D

Tassunjäljen jättää
Tillervo
 






3 kommenttia:

  1. Ohhoh! Sait senjo toiseen kertaan! Minunkin piti vielä se juttu tehdä mutta eipä sitäkään ole jaksanut enkää ole tiennyt kelle sen antaisin.

    VastaaPoista
  2. Voi kiitti! :D Laitan Blog I like - postauksen blogiini luultavasti iltapäivällä, koska täytyy yhdeksältä kiiruhtaa kouluun. ;)

    VastaaPoista
  3. Kopo, en oo saanu sitä kahdesti..?

    VastaaPoista

Oletko kommentoimassa? Kiitos jo etukäteen, odottelen kommenttiasi innolla! ;D
Vaikka voitte jättää kommentteja täällä vapaasti, muistattehan kuitenkin kommentoidessanne nettikäyttäytymisen kultaiset säännöt? ;> Kiitos!