Lukijat

maanantai 20. joulukuuta 2010

Kaikki vaan rohkeasti mukaan PPP: hen!

Moi vaan, kaikki ihanat Pandat!

Kuten ehkä jo tiedättekin, olen saanut unelmani täyttymyksen valmiiksi, eli oman apuliiton! ;) Tai ei se taida ihan samallainen apuliitto olla, kuin muilla, mutta onpa kuitenkin! Käykääpäs kaikki liittymässä jäseniksi, niin saadaan kasaan iso joukkio Paremman Panfun Puolesta! =O Ohjeet ovatkin PPP-liiton sivulla, joten ei tässä tarvitse pitempään jahkata! ;)

Tänäänhän olikin ( Koskee ahkeria joulusukkaan kurkanneita.) se päivä, jolloin saa ne sukset! Ainakin minulle suotiin kunnia hiihdellä ympäri Panfua. Vaikka en minä niillä oikeastaan hiihdellyt, koska pelikortissa sukset oli siistit ja sievät, mutta Panfussa käppäillessä tuli poskille ruskeat laikut! Siksi en... Vaikka mitä pahaa niissä on?

Kyllä minä tiesin niistä suksista, mutta teksti olisi silti voinut olla suomeksi... Ei se taida olla edes englantia. Lieneeköhän jotain espanjaa tai saksaa? Ei tällainen viidesluokkalainen osaa kunnolla edes enkkuu ja sitten pitäis suomennella jotain siansaksaa! Sorry, en tiedä mitä kieltä... Mutta minäpä näytän teille kuvan suksista livenä jaloissa, jos et vaikka niitä itse vielä saanutkaan ja haluat tietää:

Tässä! Ne eivät ihan mahtuneet pelikortin sisään, joten kärjet eivät näy. Vaan eipä se haittaa! ( Mutta nuo silmämeikit näyttävät pikemmin viiksiltä kuin ripsiltä...) =I
Ja tänään tuli suksien lisäksi myös ikkuna (kulttiksille) ja lumihiutale kuuseen.
Se ikkuna ei minulla oiekin mahtunut seinälle, kun ne ovat muutenkin täynnä kelloja, tauluja, postereita, jne.

Ja vielä on jäljellä neljä päivää, ennen, kuin aatto koittaa! Jännittää jo enemmän... enemmän... enemmän... Mutta vielä on minulla aikaa muutamalle arvoitukselle!
Tässäpä siis uusi:

- Multa kerran karkasi papukaija, se tehtävässä etsittiin ja keino löytymään keksittiin
- Olen jäsen toisessakin tehtävässä ja siinä moni Panda onkin ihan ässä
- Jos tehtävässä oikean polun valitsit, myös minuun liittyvän vaatteen ansaitsit!


Siis, mikäli... Häh??? No niin! ( Vaihdoin tekstin.) Ymmärsit, ketä tarkoitin vihjeissäni, vastaa kommentteihin. Ja yksi pyyntö. Voisitteko mitenkään vastata ennen aattoa? Viimeeksi venyi niin pitkäksi, että ihan suututti! Kiitos. =)

Lämpimästi, Tillervo

1 kommentti:

  1. Tehtävä on ainakin "Taikamainen jäätimantti". Pitiks joku henkilö vai arvata? Ööh...No se merirosvo.
    Sulla on muuten kiva blogi, paras löytämäni pitkiin aikoihin. Pääset ehdottomasti Jaden suosikkeihin :))
    Iloista joulunodotusta!
    Toivoo Jade ♥

    VastaaPoista

Oletko kommentoimassa? Kiitos jo etukäteen, odottelen kommenttiasi innolla! ;D
Vaikka voitte jättää kommentteja täällä vapaasti, muistattehan kuitenkin kommentoidessanne nettikäyttäytymisen kultaiset säännöt? ;> Kiitos!