Lukijat

tiistai 21. joulukuuta 2010

Terve taas, kaikki IIHANAT Pandat! ;)

Tänään oli taas uunituore bloggarin haastattelu! Tällä kertaa Balettipanda oli se onnellinen ja ahkera Panda, joka tämän kunnian sai! Onnea vaan Balettipanda! Tämä minunkin bloggailuni lähti siitä, kun Maxin ja Ellan blogiin ilmestyi tämmöinen ilmoitus "kuukauden bloggari"- kisasta. Silloin kiinnostuin siitä, aiemmin ei ollut tämmöinen harrastus käynyt mielissäkään! Nykyisin haaveenani olisi olla kuukauden bloggari, mutta se, mikä minut saa kirjoittamaan ei liity palkkioon. Blogini myötä innostus kirjoittamiseen on kasvanut roimasti. Siksi suosittelen tätä harrastusta kaikille, jotka vielä epäilevät, olisiko se hyvä idea. =) Kaikki vaan bloggaamaan!!! =O

Ja nytten on joulu niin lähellä, että jännitys tiivistyy entisestään! On kuitenkin vielä vähän liian aikaista alkaa riehua ja huutaa, onhan aattoon vielä kuitenkin vähän aikaa. Ja aika aukaista uusi luukku, joka päivä, kuten tänäänkin.
Tänään Panfun kalenterista saivat kultapandat kelpo vinkin ruoanlaittoon. (En tosin lukenut sitä, mutta pipareista kai oli kyse?) :D Olen aika laiska Panda! Ja iihanan joulukoristeen kuuseen! Se oli tähden muotoinen... Niin, kuin kuvassa näkyy.

Ja eilisen arvoituksen ratkaisi hienosti Jadetar! Olet tosi viisas Panda! Mutta vielä on päiviä ennen aattoa, eli uuteen arvoitukseen! (Vastaus oli muuten merirosvo Pandabeard.)

- Olen useasti rannalla kuivalla sannalla, siinä veneen vieressä istuskelen ja banjoani soittelen
- Läheisen ystäväni nimi on kuin riimi sille, jota tällä arvoituksella tarkoitetaan
- Kerran olin Maxille aika vihainen, kun kaverini hiuksiin lensi lennokki likainen


Lämpimästi, Tillervo

1 kommentti:

Oletko kommentoimassa? Kiitos jo etukäteen, odottelen kommenttiasi innolla! ;D
Vaikka voitte jättää kommentteja täällä vapaasti, muistattehan kuitenkin kommentoidessanne nettikäyttäytymisen kultaiset säännöt? ;> Kiitos!