Lukijat

perjantai 24. joulukuuta 2010

Merry Christmas, Hyvää Joulua, God Jul!!!

Aattoa, kaikki ihanat jouluiset Pandat, joille kaikille tämäkin  teksti on omistettu! <3<3<3<3<3

Olettekos kaikki jo viimeisimmän päälle fiiliksissä? Minä ainakin olin eilen jo ihan liikaa. En saanut kunnolla unta, kun ajatukset olivat täysin karanneet joulun puolelle. Sitten, vähän ajan päästä nukahdettuani, heräsin taas. Neljältä yöllä. Sitten viideltä yöllä. Sitten kuudelta. Ja lopulta seitsemältä herättyäni päätin valvoa koko loppu ajan, ja aloin lukea "Joulutarinaa". (Ja kom kuorsasi koko ajan tosi häiritsevästi.) Se on semmoinen kuorsaaja persoonaltaan. =)

Vaan nythän se kuuseni on ihan täydellinen! Kaikki koristeet ovat sitä koristamassa, ja onpa niitä tavaroita myös kultapandoillekin. Ja majani on tosiaan jouluinen. Mutta mitähän joulun jälkeen tapahtuu? Majan teema varmastikin vaihtuu ja uudet tavarat raivaavat tiensä vanhojen ylitse... Silloin joulu on varmasti jo aika lailla mennyt. Vaikka jouluhan oikeastaan loppuu vasta Nuutin päivänä tammikuussa. Niin, kuin sanonnassa:
"Paha Nuutti joulun vei"! =D

Mutta lisää juttuja tulee tässä. Tänään iglulla törmäsin parhaaseen kaveriini, Jenzkaan. (Oikeassa elämässä.)
Me juteltiin vähän aikaa majassani. Sitten molemmat näpättiin samanlaiset kuvat blogeihimme. Pitääkin käväistä katsomassa, onkos se kuva jo laitettu sinne. ;D Vaan tässäpä onkin se kuva, josta puhuin:

Tämä kuva on ensimmäinen yhteisemme ainakin tässä blogissa. <3
Sitten juttelu taas jatkui. Esim. Joulupukin kuumalinja, joka tuolla juuri telkusta tuleekin ja jota kom parhaillaan tuijottaa, tuli puheeksi. Ja sitten Jenzka haki vielä toisenkin Pandoistaan, Anime-Hullun. (Uusi välilehti, systeemillä.)
Ja otin, kuten arvata saattaa, siitäkin kuvan. Tässä siis: Minä, Anime-Hullu ja Jenzka.

Me ollaan, kyllä hyviä kavereita... Vai mitä Soque???
Soquekin taisi vihdoin päästä kuvaan! ;D (Minäkin olisin kyllä mielelläni hakenut toisen pandoistani PikkuMein, mutta kirjautuminen taisi joltakin osalta mennä pieleen...)

Ja tänään sitten vähän muitakin aiheita, kuin vain kaveri piireissä pyöriminen... Esim. Mitä mietitte uudesta yläluvastani? Olisiko entinen Eiffel tai riemukaari ollut parempi? Minusta se ainakin on hyvä, mutta kauneus on katsojan silmissä. =) Vaikka tärkeintähän on, että rakas lukija kuntani viihtyy, jaksaa lukea ja tuijotella tätä minun blogiani, joten on tuo taustakin tosi olennainen osa kokonaisuutta.

Ja tietenkin arvoitus! Ehkä hankalin, koska kaikki helpot Panfun asukit on käyty jo läpi. Mutta tässä se kuitenkin tulee!!! (Entisen ratkaisi Jenzka! Oikea vastaus oli Lenny, kuten kaikki varmaan Jenzkan lisäksi älysitte...)

- Karjun, karjun aina vaan, kun kaverini karkasi aarteeni mukanaan 
- Tai niin minä mokoma luulin, kunnes totuuden Pandan suusta kuulin
- Minun lajini elää vedessä, mutta mutta minulla on Panfu edessä


En kyllä kirjoitettuani enää kuvittele tätä arvoitusta kovinkaan vaikeaksi, vihjeet ainakin ovat mitä helpoimmat. Oli miten oli, kiitän sydämmestäni kaikkia näihin arvoituksiin osallistuneita Pandoja. Kiitän myös yleisesti kaikkia rakkaita lukijoitani ja PPP-liittoon liittyneitä. Samoin Panfun tiimiläisiä ja kaikkia muitakin Pandoja.
Toivotan myös oikein lämmintä ja mukavaa joulua kaikille!

Lämpimästi, Tillervo

3 kommenttia:

  1. Jee minä, vastaus on mustekala jonka nimeä en muista sorry se on purppuranpunainen mustekala joka on alussa karibian rannalla
    En ole vielä kerennyt laittaa kuvia blogiini, nyt menen laittamaan.

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista

Oletko kommentoimassa? Kiitos jo etukäteen, odottelen kommenttiasi innolla! ;D
Vaikka voitte jättää kommentteja täällä vapaasti, muistattehan kuitenkin kommentoidessanne nettikäyttäytymisen kultaiset säännöt? ;> Kiitos!