Lukijat

torstai 23. joulukuuta 2010

Mitä viime hetken toiveita ja tunnelmia ;)

Moroo, Pandat!

Mua niin jännittää, kun huomenna on jo aatto! Ja niin varmaan kaikkia muitakin, onhan tätä sentään odoteltu tosi pitkään. Koko pitkän vuoden ajan! Lahjat on kirjattu ylös lahjalistalle, joka on lähetetty korvatunturille postitse tai jollakin muulla konstilla. Meillä ainakin viedään kuistille ja tonttu on sen sitten yöllä vienyt mennessään.
;D Ja vaikka aika moni varmasti miettii kuumeisesti, mitä paketiti mahtavat kätkeä sisuksiina, luultavasti myös moni suunnitteleen yhteisiä iltoja perheen ja sukulaisten seurassa. Ja arvostaa lahjoja enemmän joulun perinteistä tunnelmaa. Minullahan olikin tuossa gadgetissa melkein joulukuun alusta asti kysely, jonka perusteella sain selville, mistä Panfun Pandat pitävät joulussa eniten. Eniten ääniä saivat perinteet ja tunnelmaan liityyvät asiat, kuten esim. joulukuusi, Pukki, kukat, kynttilät ja herkut. Lahjoihinkin tosin kiinnitettiin myös huomiota, vaikkkakin vähäisemmin, kuin edellä mainittuihin perus juttuihin, jotka jouluun kuuluvat. Te, hyvät lukijani, arvostatte perinteisiä puuhia ja tunnelmaa lahjoja enemmän. Se on tosi hyvä juttu. =) Vaikka monista varmastikkin tuntuu joskus siltä, ettei joulusta mitään muuta enää irti oteta, kuin lahjat.
Onkos teillä muuten jo käyty siivoamassa puumajat? Ja koko kotikin? Meillä on ainakin suursiivous täydessä käynnissä. Kom tuolla valittaa joistakin narulle ripustettavista sukistaan... Ja itkee ja valittaa. ;) Me saatiin tänään sillä ehdolla istua koneella, että kaikki talomme tuolit on puunattu ja pälyttömiä. Koville ottaa, mutta on se raadanta sen arvoista, kun kyse kuitenkin on monien Pandojen mielestä vuoden tärkeimmästä ja tunnelma rikkaimmasta juhlasta, joulusta. =)

Jumprahuitti! Tuossa kävin äsken laskemassa toisen kissan sisälle, ja kuono melkein jäätyi. HUI! Siellä on (hyti hyti) Melkein 30 astetta pakkasta! Tosi huimaa! Ja kom vielä hetki sitten kinusi minua ulos mukaan leikkimään! XO Pitäisikö ollenkaan lähteä... Vaikka mä kyllä lupasin, joten ei kai auta... :(

Vaan mitäpä kalenteristanne tänään putkahtikaan? Minulle ainakin suklaata, ja täältä Panfun omasta ihana Enkeli-joulukoriste kuuseen. Se varmaan suojelee meitä matkoillamme ulkona pakkasessa, ettei kuonomme jäädy. Tai jotain. Ja kultapandoille vielä toinen kuusi. Se oli kyllä aika kummallinen. Se vain huojuu siellä minun majassani... Huojuu... Huojuu... Huojuu... Ja minua alkaa huimata! Ja mitähän meikäläinen kahdella kuusella tekee? No, onpahan tuplateholla joulutunnelmaa! XD Minulle tuli mieleen, että sen kuusen kanssa voisi tanssia! Ja meillä oli kyllä aika kivaa, kun minä tanssin sitä pop/ moonwalk/ KING/ jackson- tanssia.
Otin siitä kuvankin:

Satuin juuri olemaan piilossa, mutta eipä sillä väliä.

Ja tänään on tasokone-päivä. Itse hyppäsin tasolle 37! Olen siis jo aika vanha, mutta ovatpa jotkut jo peräti tasolla 50! Se on tosi korkea taso, mille yltävät vain ahkerimmat Pandat, siis nopeimmin. Lyhyt lasku toimitus... Minulla on omien laskujeni mukaan enää 13 tasoa tasoon 50! Luulin että enemmänkin, mutta tasisin erehtyä! Ei siis enää mene kauan. Olen kai ollut Panfussa jotain 250 päivää, ehkä. Että jos siinä ajassa on jo tasolla 37, ei tarvitse olla huolissaan!

Tässä oli sitten kaikki minun sanomani joulusta teille kaikille pienille Pandoille, että eipäs tässä muuta. Aattona taas kirjoittelen jotakin!

Lämpimästi, Tillervo

P.S. Aattona teen seuraavan arvoituksen!

5 kommenttia:

  1. Moi Tillervo chan, minäkin olen Jenzkalla tasolla 37 kiva.
    Joo'oo ulkona on kylymä meillä oli parhaillaan (silloin kun katsoin [en seuraa kovin tarkasti lämpötiloja]) -30.9 celsiusta siis ihan äly kylmä... ja meidän kisu Misa oli tänään ulkona ja Misa istu vielä lumi hangessa. Oikein ihmetyttää miten ne kissat pystyy istuu siellä?

    VastaaPoista
  2. Oioi, ihana uus yläkuva! Miten oikein teet noi sun kuvat? Mitä ohjelmaa käytät?

    VastaaPoista
  3. Kiitti Jade, kun kehuit! ;) Toi kuva on meidän syksyn reissulta Pariisista, tarkennetusti disneylandista. äiti auttaa mua aina näissä asioissa. Käytän aina Photoshop-ohjelmaa. Se on paras tietämäni ohjelma. Eka siitä kuvasta leikattiin tausta pois ja vaihettiin liukuväritausta. Sillä voi tehdä monta tasoa. Yhelle tasolle ja toiselle toista. Esim. mun kuva laitettiin toiselle tasolle ja kirjaimet tietysti omalle. Äiskä tekee jotenkin oudosti sen kohokuvion niihin kirjaimiin. Jos on tosi fiksu ja jaksaa tutkia, löytyy varmasti kaikkia tosi ihania juttuja. Photoshopissa voi myös valita tosi monta erilaista kynää. Joku tekee lumitähtiä tai kuusia tai lumiukkoja ja kokoa voi vaihtaa mielen mukaan. Niitä kuvia on siellä varmaan ööh... 300 Ja ne kynät pitää ladata netistä.

    VastaaPoista
  4. OK, kiitti ohjeista. Tiedätkös, onko se ohjelma ilmainen?

    VastaaPoista
  5. Hmm... Äidin mukaan se pitää ostaa. Harmi vaan. =(
    Mutta kaikin puolin on hyvä ohjelma ja sillä voi tehdä kaiken laisia juttuja, että voi kai sen sitten maksaakkin jos se on tarpeeksi ahkerassa käytössä.

    VastaaPoista

Oletko kommentoimassa? Kiitos jo etukäteen, odottelen kommenttiasi innolla! ;D
Vaikka voitte jättää kommentteja täällä vapaasti, muistattehan kuitenkin kommentoidessanne nettikäyttäytymisen kultaiset säännöt? ;> Kiitos!