Lukijat

tiistai 14. joulukuuta 2010

Tunnistuskisan voittajat!!!

Heja, Pandat!!!

Muutamaa päivää sitten tähän blogiin tuli tunnistuskisa, jonka voittajat ovat täten tiedossa.
Ykkös sijan saaneella oli kaikki oikein ja kakkos sijalle tuli jako kahdelle Pandalle, joilla oli kummallakin yksi väärin. Tähänkään skabaan ei tullut kuin vain kolme osallistumista, musta ois joku päivä tosi mielenkiintoista selata kommentti listaa ylös ja alas vastauksia etsien ja voittajia valikoiden, mutta mikäs tässä... =D

Mutta tässä siis ovat voittajat:

1: Mippa!!! Hänellä olivat kaikki vastaukset oikein, joten oli helppo valita. ;)

2: Anskumuru ja Jenzka!!! Heillä oli molemmilla yksi väärin, nimittäin ne puntit. Molempien kommentissa luki, että ladon sisällä ovat, vaikka ne ovatkin ulkona, vaan eipä sillä juuri ole merkistystä, leikkiähän tämä vain on!!! ;D


Huomenissa sitten ilmestyykin uusi tälläinen tunnistuskisa!!! Osallistukaahan siihen sitten, että tulen iloiseksi! Olisi oikeasti kiva päästää joku kolmannellekin sijalle, mutta eipä muuten. ( Vaikka jokainen kyllä varmaankin haluaisi muutenkin enemmän lukijoita.)


Sitten saikin joulukalenterista oikein ihanan nauhan joulukuuseen! Se puu alkaa näyttää yhä vain jouluisemmalta, mikä on hyvä asia! ( Ja kultapandoille hieno asu... En kokeillut sovittaa sitä, koska yhtenä päivänä joku Panda juoksenteli ihan samoissa vaatteissa kuin minä... En tietenkään omi tyyliäni, mutta haluaisin silti erottua joukosta.) ;)

  Värikästä, eikös totta? Pidän sekalaisista yhdistelmistä ja raikkaista väreistä, joten oikein kaunis kuusi on, todellakin!
( Ja vielä toisen tyylin mukailemisesta, bongassin muuten yhdellä Pandalla majan, joka oli sama kuin minulla, siinä oli suhteisen samat kamat kuin minun majassani ja kaikki mikä sitten oli samaa oli samoilla paikoilla, mutta Panfussa on niin paljon Pandoja, että samoja yhdisteitä sattuu väistämättä, tai voihan tämä olla joulun uusi villitys, kokeilkaa!!! )

Ja tänään ei sitten arvoitusta tipu, (ei mitenkään ilkeästi) koska edellinenkin on tainnut jäädä välistä vastaamatta, hyvällä onnella saadaan huomenna uusi arvoitus kehiin.


Lämpimästi, Tillervo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Oletko kommentoimassa? Kiitos jo etukäteen, odottelen kommenttiasi innolla! ;D
Vaikka voitte jättää kommentteja täällä vapaasti, muistattehan kuitenkin kommentoidessanne nettikäyttäytymisen kultaiset säännöt? ;> Kiitos!