Lukijat

sunnuntai 19. joulukuuta 2010

Uusi värityskuva!!! =)

Howdy, howdy, howdy, Pandat!

Piirtelin eilen uutta värityskuvaa, joka perustuu siihen kyselyyn, joka on vasemman puoleisessa gadgetissa. Eli siinä on ainakin se joulupukki ja keksi... ;) Eikun vaan väritys hommiin! Itse värittelin siitä tällaisen:

Siitä voi sitten tehdä ihan minkälaisen hyvänsä, joko tulostaa ja värittää kynillä tai tallentaa ja värittää vaikkapa Paint-toiminnolla, niin kuin minä tässä tapauksessa. Mutta muistuttavatko hahmot teistä jotakin tuttua tyyppiä Panfusta? Minulle tuli heti mieleen Max ja Ella... Vai olenko ihan sokea? Mutta kom kyllä sanoi että tyttö-Panda näyttää minulta. Entä teistä? No hällä väliä!

Tänään onkin sitten 19 päivä! Tasan 5 päivää jouluun ja 1 suksiin! (Tajuatte kai? Niihin suksiin, jotka saa bonus-yllärinä, kun on kerännyt ne 20 lahjaa. Tai ainakin, jos on rampannut Panfun joulukalenterilla ahkerasti.) Mutta tänään tulikin ihana karkkitanko ja kulttiksille joulukello sieltä kalenterista. (Tuli heti mieleen ne ranskalaiset karkkitangot, jotka lähti sieltä ostarilta mukaan...)

Mutta tänään joulusukkaan kurkatessani törmäsin taas Frekulinaan, eli vanhaan kunnon ystävääni. Hänelläkin on hyvä ja mukava blogi, joten käväiskääpäs katsomassa, mitä sieltä löytyy! (Hän muuten oli yksi poropipon onnellisista omistajista.) Koska Frekulina otti omaan blogiinsa kuvan meistä, tein minäkin samoin:

Eikös vaan olekin aika ihana tuo pipo? Minusta ainakin.

Ja vielä viimeinen tiedotus: Sitä ei vielä ole, mutta luultavimmin on tässä blogissa illemmalla, eli
PPP*-liitto. Se on samantapainen, kuin joidenkin muidenkin apuliitot, muttei kuitenkaan. Sille tulee oma sivu, jolle toivotaan mahollisimman monta jäsentä, joiden kanssa yhdessä taistelemme *Paremman Panfun Puolesta. Se, joka kiinnostui saa lisätietoja sitten uuden sivun ilmestyttyä! ;D Iso kiitos ja kunnia Tamapandalle, joka oli Panfun apuliittojen ensimmäinen "Isä". Häneltä löytyy varmasti kaikista Panfun apuliitoista paras apuliitto

Edelliseen arvoitukseen on viimeinkin vastattu! =D Pipiliinillä oli lähes oikea vastaus, olisi riittänyt ihan pelkkä Amalura, mutta eihän sillä ole niinkään väliä.
Kiitos joka tapauksessa, pipiliini!

Lämpimästi, Tillervo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Oletko kommentoimassa? Kiitos jo etukäteen, odottelen kommenttiasi innolla! ;D
Vaikka voitte jättää kommentteja täällä vapaasti, muistattehan kuitenkin kommentoidessanne nettikäyttäytymisen kultaiset säännöt? ;> Kiitos!