Lukijat

lauantai 18. joulukuuta 2010

Tunnistuskisan voittajat + muuta

Heipparallaa, kaikki ihanat Pandat!

Anteeksi, kun en eilen kerinnyt kirjoittaa mitään, kun meillä oli pikkujoulut myöhälle iltaan asti ja nyt sitten julkaisenkin uusimman tunnistus kisan voittajat! Tällä kertaa vain kaksi osallistujaa, mutta väliäkös sillä!
Ykkös sija oli jaettu, koska molemmilla osallistuneista oli yksi väärin. Mutta tässä olisi voittajat! ;) Tai ensin laitan oikeat vastaukset.

1: Viidakko
2: Kilparata
3: San Fran Panfu
4: Tallit
5: Järvi

Ja voittajat ovat:

MIPPA JA DEVI!!! ;)


Heillä siis oli molemmilla yhdet väärin, mutta se ei haittaa yhtään.

Mutta olen vähän harmistunut, koska yksi arvoitus on ollut jo melkein viikon vastaamatta ja tuskin kukaan  sitä enää lähteekään etsimään tuolta alhaalta, joten laitan sen sitten tähän postaukseen. Tässä se on:

- Minä pikkuisen pelotan joitakin teistä, mutta joitakin en ollenkaan
- Liityn yhteen tehtävään, siinä miestäni mun etsitään 
- Kerran halloweenjuhlissa piipahdin ja tehtäväkseni muita pelottelin

¨
Siis, mikäli arvaat tai tiedät tämän vastauksen kirjoita se kommentteihin! Montaa arvoitusta ei enää ole jäljellä, mikäli oikein muistan, oli kysymys vain joulun odotukseen sisältyvästä ajasta. Mutta voinhan minä silti näitä aika ajoin pitää, jos kysyntää riittää!

Mutta tänään tulikin sitten Panfun joulukalenterista uusi rusetti kuuseen, sekä kultapandoille ihana pelikortin tausta. Se näyttää vähän minun majani taustalta, joten tykästyin siihen heti... ;)
Mutta otin siitäkin kuvan... se on vaan niin ihana!

Eikös vaan olekin? =)

Lämpimästi, Tillervo

1 kommentti:

Oletko kommentoimassa? Kiitos jo etukäteen, odottelen kommenttiasi innolla! ;D
Vaikka voitte jättää kommentteja täällä vapaasti, muistattehan kuitenkin kommentoidessanne nettikäyttäytymisen kultaiset säännöt? ;> Kiitos!