Lukijat

tiistai 25. tammikuuta 2011

Kevättä kohti eletään!

Hello again, my little Panda friends!


Anteeksi, kun en ole päässyt muutamaan päivään kirjoittamaan... Sunnuntaina vain pidin vapaata ja eilen oli harkat. =) Joten älkää vain odottako maanantaisin postausta turhan takia! Lisäksi voin kertoa vielä Jenzkalle: En ole kuollut, vaikka en ole postannut pariin päivään. ;) Tänään on vain pitänyt aika kovaa kiirettä. Kun tulin koulusta, välipala pika pikaa, kamat kasaan, vessassakin piti käydä ja läksyt aloittaa... PUOLESSA TUNNISSA! ;o Sitten oltiin ainakin kuuten kaupungissa, kun komilla oli se optikko, että eipä meikäläisen elämä mitään ruusuja koko ajan ole! Rikkaruohot ovat omat jokaisella Pandalla, niistä kun ei vain pääse. ;o


Ja sitten vielä Panfun "nyhet" uutisiin loppuajaksi: Niin, kuin Max ja Ella muutama päivä takaperin kertoivat, ei lunta enää kovin monen päivän päästä saattaisi olla ollenkaan. Se todellakin piti paikkansa, sillä lumesta ei ole enää ripettäkään jäljellä ja kaupunkikin kukkii! Katsokaas nyt tätä linnanterassiakin! 




Tosin muutama nuorempi Panda, jotka olivat muuttaneet Panfun saarelle talvella, kyselivät, mitä ihmettä varten kartta on muuttunut epäselväksi? No, täytyy myöntää, että oli se ainakin hitusen selvempi, kun lumi ei vielä ollut sulanut. =/
Toinen asiani koskettaa Gulliveria: Eikös hän luvannutkin, että se ihmeellisen salainen litkunsa olisi valmis ensiviikolla? Minusta tämä on jo ensiviikko, mutta ehkä aikaero tai jokin muu merisairaus on saanut hänen päänsä sekaisin. 8)

Lämpöisesti,
Tillervo


P.S. Jos haluatte tietää loputkin siitä minun kummasta katoamisestani, lukekaa sitten "tarinoita Panfusta"-sivulta! (Vaikka oliko se edes niin kummaa???) Ja osallistukaa siihen kisaan ja... "Nyhet" on ruotsia ja tarkoittaa samaa kuin uutuus tai uusi.

Terkuin,
Alisanne!!!! XD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Oletko kommentoimassa? Kiitos jo etukäteen, odottelen kommenttiasi innolla! ;D
Vaikka voitte jättää kommentteja täällä vapaasti, muistattehan kuitenkin kommentoidessanne nettikäyttäytymisen kultaiset säännöt? ;> Kiitos!