Lukijat

keskiviikko 26. tammikuuta 2011

KUVAPOSTAUS & VIIKON ARVOITUS!

Hola hola, Pandas!


Olen nykyään omalla kohdallani kekannut uuden ja hyvän tavan keksiä kirjoittamista sellaisinakin päivinä, jolloin ei keksi muuta kirjoitettavaa. ;D Näitähän on kaikilla, mutta kuvapostaus on uusi taktiikkani! ;) Otan aina pyydettäessä tai omasta tahdostani kuvia Panfusta, niin, kuin aina ennenkin, mutta jos ne eivät sovi sen päivän postaukseen, ne päätyvät kuvapostauksiin. =) Tässä siis teille maistiaisia kuluneilta päiviltä, ja muistakaa katsoa myös tämän kertainen viikkoarvoitus tuolta lopusta! ;)


 Eli: Olen kuullut, että joillakin kultapandoilla on sellainen ongelma, että kasvot, tassut yms. muuttuvat läpinäkyviksi! No, eipä näytä sittenkään vain kulttisten ongelma olla, koska minullakin kävi niin... 8) (En nääs ole kulttis, vaikka moni sitä joskus on niin luullutkin.)


Tässä olen esa55:n ja monen muunkin kanssa järvellä. En nimittäin koskaan voi olla erossa lempipaikastani päivääkään! =)


Tässä hyppelehdän Paulin huoneessa. Hyppiminen eripuolilla Panfua onkin lempi puuhaani! ;D 

 Tämä kuva on otettu toissapäivänä, kun tapasin kamuni pandiiiiiiksen Paulin huoneessa. Tutustuimme silloin joskus, kun opetin hänelle, kuinka otetaan ruutukaappaus. Ohjeet siihen löydätte "autan, jos osaan"-sivulta. c(= Vinkiksi vaan...


Mikä tämäkin on?... Joku hukkaputki. Ohi vaan!


Tässä kuvassa muistaakseni pyysin kaikkia vähän vilkuttamaan kuvaani. Sorry kaikille niille, joille jäi traumat melusta!!! ;S


Tämä kuva on otettu... HMMM... viime viikon puolella... kai... ja siinä olen ppo:n kanssa. 



Tässä olen taman kanssa maauimalalla. Sekin on yksi lempi paikoistani, mutta eipä varsinaisesti voita järveä... ;)




Ja tämä on... eh... sitä en taidakkaan paljastaa, sillä tämähän onkin viikon arvoitus!!! 8P Edellisen arvasi nopeiten Mippa, mutta vaihdankin vielä säännöt! Lisään sittenkin kaikkien oikein vastanneiden nimet "kilpailut... ja kunniamaininnat"-sivulle. Jos siis tiedät tai luulet tietäväsi, mistä on yllä oleva kuva otettu, kirjoita se kommentteihin! ;D


Lämpöisin sydämmin, Tillervonne!!!

4 kommenttia:

  1. Se kuva on otettu Paulin huoneesta!

    VastaaPoista
  2. Ääks... En ehtinyt vastaamaan ekana, mutta tosiaan, kuva näyttää olevan Paulin huoneesta... =)

    VastaaPoista
  3. En määkä en ehtinyt vastata ekana mutt tiesin heti ett se oli Paulin huonesta

    VastaaPoista
  4. Ei oo hajuukaan... Ja mulle on jäänyt traumat, kun kaikki laittaa sitä "juhuu" hymiöö.... Sitä vasemmalta ekaa tavis hymiöö..

    VastaaPoista

Oletko kommentoimassa? Kiitos jo etukäteen, odottelen kommenttiasi innolla! ;D
Vaikka voitte jättää kommentteja täällä vapaasti, muistattehan kuitenkin kommentoidessanne nettikäyttäytymisen kultaiset säännöt? ;> Kiitos!