Lukijat

tiistai 11. tammikuuta 2011

Taas uusi, ihana päivä!

Morjensta, Pandat!

Anteeksi, kun ei tullut blogattua muutamaan päivään. Ei vaan ihan aina keksi blogattavaa. =I Ja välillä pitää olla rennosti ja ottaa ilot irti! ;)

Alisa kertoi Panfuillessaan nähneensä Kamarian. Hän kertoi, että hän on erittäin oivallinen esimerkki ja esikuva PPP-liitolle. Mutta moni ei valitettavasti ihan toiminut Kamariaa kohtaan kunnioittavasti... Tästä puhutaan niin paljon, ja nyt tiedän, millaista se on. Hänen päällään hypittiin ja kysymyksiä heitettiin. Ajatelkaa, jos itse olisitte kuuluisa Panda (Tai jos olet jo, mieti silti!) Olisiko mukavaa, jos et koskaan saisi olla rauhassa ja päällesi hypittäisiin oikein isoin joukoin? Miettikääpä, joidenkin tiettyjen Pandojen elämä vain on sellaista. Ja siksi heitä juuri pitäisi kunnioittaa ja kohdella hyvin, ei kiusata tai kohdella huonosti! =) Onneksi edes yhdessä kuvassani Kamrian onnistui olla näkyvissä, ainakin niin, että on tunnistettavissa...

Ja olipa paikalle päässyt myös moni muukin bloggaileva Panda, esimerkkejä olivat: PandaPomo11, Lili100, lotusjasmin, karoliinaelise, tuma2k10, Unimuru... Ja niin monta muuta, ettei edes kykene muistamaan! Ja etenkin kaikki bloggarit käyttäytyivät siellä hyvin. Ja todella moni muukin, sitä ei passaa unohtaa. ;)

Eilen muuten ratkesi se paras uudenvuodenlupaus PPP-liiton tunnukseksi tälle vuodelle! Se kuuluu näin: Lupaan tehdä blogiani ahkerasti ja olla entistäkin avuliaampi. Aika hyvä lupaus minun mielestäni! Ja sen lupasi... öhöm... Tillervo! No, onnea sinullekin! ;o Ja älkääpä unhoittako ajatustanne Unelmiesi pokopet-piirustus kisasta!!! Tähän mennessä vain kaksi osallistumista on saavuttanut sähköpostini, mutta aikaa on vielä huomiseen, joten kynät sauhuamaan, joka iikka! (Tämän tekstin kirjoitin minä, Alisa! Kirjoitan violetilla, jos tiesitte!)


Lämpöisesti, Tillervo & Alisa 

1 kommentti:

  1. Toi on musta... J aei se mikään ihme oo jos Kamaria on panfussa.. oon nähny sen varmaan... _Laskee..._ yy, kaa, koo, neljä.... Ainakin viis kertaa!

    VastaaPoista

Oletko kommentoimassa? Kiitos jo etukäteen, odottelen kommenttiasi innolla! ;D
Vaikka voitte jättää kommentteja täällä vapaasti, muistattehan kuitenkin kommentoidessanne nettikäyttäytymisen kultaiset säännöt? ;> Kiitos!