Lukijat

keskiviikko 12. tammikuuta 2011

Kolme kuvaa ja vaikea valinta! +Jotain muutakin...

Helloupsista, kaikki ihanat Pandat!!!

Tänään päättyi Unelmiesi Pokopet-piirustuskisa. Peräti kolme ehdokasta piirustuksineen ilmoittautui. Tässä alla heidän kuvansa: Ylin kuva: Chuchun Kiki-Poko, keskimmäinen on Jenzkan käsialaa oleva Misa-Pokopet.
Alhaalla näette Vaavin toteuttaman Pokon, Repolaisen, joka on rodultaan sinikettu. =) Minusta kaikki ovat niin mahtipontisen hienoja, että valinnasta tuli todella haasteellinen. Ihan oikeasti!!! Kaikki nämä osallistuneet saavat nimensä Tillervon kunniakirjaan, joka löytyy kilpailujen kanssa samalta sivulta. Mutta vuoden Pokonsuunnittelija on Vaavi! Hänen pieni sinikettunsa oli minusta ilman muuta pokomaisin. Lisäksi hän oli kirjoittanut pienen runon blogiinsa kuvan yhteydessä. (Tämä runo ei sitten millään tavalla liity voittajan valitsemiseen.) Käykääpä kurkkaamassa sitä hänen blogistaan! Ja löytyyhän se toki täältä minunkin blogistani, Kilpailut... ja kunniamaininnat-sivulta. 

Seuraavaksi eräs vieraileva tuomari kirjoittaa pienet mielipiteet kaikista töistänne. (Hän ei ole Panfussa, eikä tajua Pokojen perään yhtikäs mitään, mutta yrittää tehdä mahdollisimman hyvät arvostelut. Älkää sitten edes ajatelko, että se olisin minä!) =)

Tämän upean toteutuksen tekijästä huomaa, että hän on taitava piirtäjä ja värien käyttö sekä valon ja varjojen vaihtelut ovat hänelle arkipäivää. Myös tekninen toteutus on taitavaa ja hahmon ilmeikkyys on saavutettu muutamalla ääriviivalla sekä korostuksilla! Kerrassaan muikea Kiki, tämän ottaisin lemmikikseni milloin vain! Ehkä kuitenkin ulkoruokintaan... Arvioisin mahdolliseksi kilpailun voittajasuosikiksi!

Misa on kerrassaan syötävän suloinen. Kuva on toteutettu oletettavimmin suoraan kuvankäsittelyohjelmalla, joka ei välttämättä tekijälle ole kaikilta sangen kummallisiltakin osiltaan tuttu, joten kaikkia hienouksia ja pehmennyksiä ei tähän kuvaan ole tungettu. Siksikin selkeä ja yksinkertaisuudessaan moninkertaisen lutuinen Misa, kelpaisi kyllä vaikka samettisesta kankaasta ommeltuna minullekin! Löytyykö kaavoja??? Suoraan tuotantoon vaan. Kilpailussa mahdollisuuksia jopa kirkkaimpaan kärkeen!
Viimoisimpana vaan ei suinkaan viimeisenä Repolainen, joka onkin suoraan päässyt karkuun piirtäjän unelmista ja saanut hahmonsa värikynillä! Ainoa käsintehdyn näköinen ja makuinen kilpailutyö tälläkertaa. Ehdottomasti eläväisyyttä lisää nuotion lämmin hehku, joka ulottuu melkeinpä tälle puolelle näppäimistöä. Tätä en ottaisi viereeni unten maille, mutta Pokopetsiksini kylläkin (mikä se sitten lieneekään)! Tietokoneiden maailmassa tällaisella piirustuksella on aina mahdollisuuksia vaikka voittoon!

Juuri näin! Itse en osaisi arvostella yhtään yhtä hyvin, kuin tuo äskeinen, jonka henkilöllisyys siis on salainen. ;D Vaan tässäpä on Vaavin palkinto: Hän saa kopioida blogiinsa tämän lumisadepallon, joka pitää sisällään hänen piirtämän kuvansa. Lisäksi voimme sopia vaikka kommenteissa kellon ajan, serverin, sekä tapaamispaikan, jossa voidaan pelata mm. 4 BOOM: ia!!! =) Jos joku muukin kilpailuun osallistunut haluaa omasta kuvastaan tämmöisen palleron (Tosin ilman 1 palkinto merkintää), ilmoittakoon kommenteissa sellaisen tilaavansa. Vielä kerran paljon onnea Vaaville ynnä kaikille muillekin osallistuneille!!!


Lisäksi tässä on laalaa:n haastattelu, jonka taltioin nauhalle. Se on itse asiassa aika huonolaatuinen ja ensimmäisiä kokeiluja, mutta ainakin siitä saa selvän!!! Kiitoksia laalaalle!



Lämpimästi, Tillervo

11 kommenttia:

  1. Oon nähny ton piirustuksen ennenkin!Kun oli Ellan ja Maxin blogis kisa se jossa piirrettiin satuolento niin toi repolainen oli siinä kisassa!

    VastaaPoista
  2. Chucu, vaavi sai ekan palkinnon ja muut isot kunniamaininnat! Nano,hmmm... kai sitä sitten voi osallistua sopiviin kisoihin samoilla kuvilla... kai...

    VastaaPoista
  3. kiitos ihanista palkinnoista minä en nyt voi sitä aikaa ainakaan nyt sopia sillä en pääse salasanallani panfuun iskä tulosti koko blogisi papereille :D

    VastaaPoista
  4. minulle vaan pätkähti mieleen tommone kettu kun selailin eläin kirjaa kaikki sanoo että oon matkinut jotain ihmeen kuvaa tahallani D,,,,,:

    VastaaPoista
  5. Voitko haastatella muakin joskus?

    VastaaPoista
  6. Tiilervo chan... EN MUISTA MITÄ PITISANOA.... ÄÄH... Ainii olet tehnyt ton kuvan sillä tekniikalla millä äitis suunnitteli koululle niitä kortteja!

    VastaaPoista
  7. toi video on mun (siis vaan mun mieli pide)
    niin aika huono kun siinä näkyy joku ihmeen boxi
    eikö kannattais kuvata hypper cam 2 se on parempi

    VastaaPoista
  8. Vaaville: Kiva et tykkäsit! Ja on väärin et joku... tai ei kukaan itse asiassa nii väittänykkään, joten älä ole moksiskaan! =)
    Sasse: Toki voin tehdä sullekin haastattelun, jos joskus törmätään. Tai voinhan kysyy sulta sun blogissa kommentein!
    Jenzkalle: Juu, tein samalla tekniikalla...

    VastaaPoista
  9. Haa!!! Mippa laitto äsken ton kommentin! Just ennen mua!!! Miten en voinut huomata... Jing on kyllä paras! Tohon tulee vaan semmonen boxi, kun se on joku mainos... Ja se oli parempilaatuinen ennen...

    VastaaPoista
  10. Ei, sori Tillervo chan minulla ei ole kaavoja tuohon...
    Haa teisi!

    T: Jenzka anime-hullunne

    VastaaPoista

Oletko kommentoimassa? Kiitos jo etukäteen, odottelen kommenttiasi innolla! ;D
Vaikka voitte jättää kommentteja täällä vapaasti, muistattehan kuitenkin kommentoidessanne nettikäyttäytymisen kultaiset säännöt? ;> Kiitos!