Lukijat

torstai 6. tammikuuta 2011

Vuoden Pandoille bileet!

Heikun keikun, kaikki!

Tänään oli suuri päivä! Peräti 12 eri aiheesta palkittiin Pandoja!!! =) Onnittelen kaikkia voittaneita sydämmeni kyllyydestä! Vaikka eihän kenenkään tarvitse olla palkittu ollakseen mukava ja hyväntuulinen panfuilija, josta moni pitää. ;) Pidän kaikista Pandoista sellaisinaan, kuin he ovat! Selasin hajamielisenä voittaneiden listaa ja yllätyksekseni olin yksi ensivuoden odotetuimmista reporttereista! Se oli ihan hullua! En olisi uskonut... Ihan outoa! Toinen voittoni koko pienessä Pandan elämässäni! (Toisesta mainitsin joskus parilla lauseella, mutta ei tässä nyt enempää...)

Kuljeskelin tänään kaupungilla ja tapasin katakin, eli yhden vuoden avuliaimmista pandoista. Hän järjesti pienet juhlat Vuoden Pandoille. Meillä oli super kivaa! Mukana biletti mm. Mustekala ja lili100, hänelläkin on blogi. Käykää katsomassa! Me juteltiin, tanssittiin ja vilkutettiin kuvissa. Kaiken kaikkiaan parhaat juhlat konsanaan! Tässä on muutama kuva biletyksistämme!


 Tänään Alisa*-Pandamme sai oman sähköpostin. Käytän sitä sitten, jos joskus pidän mm.piirustus kilpailun, johon voitte siten lähettää kuvanne.

* Katso Alisan henkilötiedot eilisen postauksesta tai PPP:n tapahtumat & kampanjat-sivulta!

Lämpimästi, Tillervo & Alisa


P.S. Liittykää PPP:hen, niin edistätte hyvää mieltä Panfussa! Terkuin, Alisa!

5 kommenttia:

  1. Onnee!!! Ja sul on ihana yläkuva ♥
    Ja ootko ite tehny ton tytön tuolla vasemmalla ton ethän kopioi yläpuolella?
    Voikko lukee mun blogii?

    VastaaPoista
  2. onnee Tillervo!! Mutta minusta on töykeetä, että Nuppu_ saa heti palkinnon kun lopettaa Blogin. Ja sehän alitti uuden blogin vielä! aika töykeetä ja silleen!!

    VastaaPoista
  3. Oon tehny sen kuvan itse, SuklaaRahka. Se taitaa olla ainoa käsin väritetty kuva tässä blogissa, vaikkakin kaikki muutkin kuvat ovat ominta käsialaani. Kyllä voin olla sun blogin lukija, ihan mielelläni.
    Jenzkalle: Kiitti onnitteluista myös SuklaaRahkan puolelta. Ja onhan se tavallaan epii, kun nuppu_ sai palkinnon siitä, että lopetti bloginsa vaikkei oikeasti edes lopettanut, mutta turha siitä on vouhottaa. Sitä paitsi asia ei oikeastaan kuulu meille, ja Panfutiimiläiset päättävät asiamme. =)

    VastaaPoista
  4. Onnea sinullekkin Tillervo. Voitithan sinäkin jotakin!
    Tassut:
    lovelynatalia♥

    VastaaPoista

Oletko kommentoimassa? Kiitos jo etukäteen, odottelen kommenttiasi innolla! ;D
Vaikka voitte jättää kommentteja täällä vapaasti, muistattehan kuitenkin kommentoidessanne nettikäyttäytymisen kultaiset säännöt? ;> Kiitos!