Lukijat

keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Pikku-Panda saa nimen & Panfussa tapahtuu taas!

Moikkelis moi!

Kyselin tässä pari päivää sitten sille PPP:ssä tutuksi tulleelle pandaneidille nimeä. Kiitän ja kumarran kaikille ehdotuksensa lähettäneille! Niitä tulikin sen verran paljon, että sain kerrankin pistää aivosoluni töihin kunnolla! Päädyin lopulta nimeen, joka oli suhteisen suomalainen ja kävi kuin kuono päähän! Samantapaisia nimiäkin sattui, kuten mm. Alice, Alise ja Alisa. No kuitenkin, pandatypykkä saa kantaa nimea, joka on Mardiksen käsialaa. Eli... joko arvaatte? Se on Alisa! Minusta se sopii tosi hyvin kyseiselle pandalle sekä kuulostaa suomalaiselta ja on tosi nättikin! Kiitos paljon, Mardis! =) Vaan Maikku keksi, että pitäähän Alisalla olla henkilöllisyys sekä omat mielipiteet! Se oli tosi fiksua! Niinpä tässä olisi pieni henkilöllisyyskortti Alisasta:


Alisan toinen nimi on Alice, koska oli entisessä kotimaassaan Englannissa tämän niminen. Alisa toimii siis PPP-liiton lähettiläänä sekä on lupautunut poseeraamaan joka ikisessä liiton kuvassa. Alice-nimen kehitti Spindi. Kiitos sinullekin.

Tänään Manny myös aloitti uusimman hankkeensa, linnan terassin uudistamisen. Hän vannomalla vannoi sen olevan ainakin kaksin verroin entistä parempi ja kauniimpi, joten odotetaan innolla! Vaikkakin linnansisäpihasta tuli täysin erityylinen, kuin koko muusta linnasta yleensä, joten toivottavasti hän ei tee taas samaa virhettä sisustuksissaan.

Harmi vaan, että sankarimme Paul The Kid on kadonnut. Jotkut Pandat epäilevät tämän pudonneen Mannyn kaivamaan kuoppaan. =( Pitäisikö hankkia pelastusretkikunta tai palopandat paikalle!?! Entäs, jos hän pudotessaaan kuoppaan ( Ei vielä kovin varmasti.) kolautti päänsä ja sai pahat ajatuksensa taas kulkemaan??? No, turha vielä on olla hädissään, korkeintaan huolissaan... Kyllähän Paul pärjää... Toivottavasti!

Lämpimästi, Tillervo & Alisa

4 kommenttia:

  1. Tilllervo, kiva, että oma keksimä nimeni pääsi toiseksi nimeksi!

    VastaaPoista
  2. Joo niin on... Paitsi, että se on "enkunnettu". ;)
    Hoksaatko, mistä tulee sukunimi Parpanpu? Se liittyy jotenkin Alisan "työhön"... (Ei Alisaa käytetä lapsityövoimana, vaan se on vapaaehtoistoimintaa!!!)

    VastaaPoista
  3. Kiva kun mun idea otettiin huomioon=)

    VastaaPoista
  4. Jeps! Näin, kun laitoit sun kommentin, Maikku! Aika jännää... =)

    VastaaPoista

Oletko kommentoimassa? Kiitos jo etukäteen, odottelen kommenttiasi innolla! ;D
Vaikka voitte jättää kommentteja täällä vapaasti, muistattehan kuitenkin kommentoidessanne nettikäyttäytymisen kultaiset säännöt? ;> Kiitos!