Lukijat

sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Hassusti pukeutuvin Panda- äänestys käyntiin!

Hepskuukkeli Pandapyöryläiset!


Sain eilen monta hyvää osallistujaa "Vuoden Hassuimmin Pukeutuvin Panda"-kisaan! =D Tosin kultapandojen sarjaan tuli vain yksi osallistuja, Lovelynatalia. Hän on siis varma oman sarjansa ykkönen, mutta häntäkin on sen eteen äänestettävä! =) Kaikilla osanottajilla on oma, erityinen taiteilija nimi sekä muista erottuva tyyli. Esittelen kohtsillään kaikki osallistujat nimineen ja kuvineen ja kaikkinen hienouksineen! Ensimmäisenä stagelle kapuaa... LOVETTA! Aploodeja! HUOMIO! Voitte äänestää myös tuolla sivupalkin äänestyksessä tavanpanda -sarjaa, kaikki äänet lasketaan sitten yhteen äänestyksen päätyttyä.


 Lovetta ihastuttaa katsojia omintakeisella tyylillään ja olemuksellaan. Hänen "perinteinen" asukokonaisuutensa kasaantuu rockin ympärille. Erittäin omaperäiselle ja hassunkuriselle Lovetalle annatte äänenne kommenteissa kirjoittamalla "kultalovetta". Lovetta osallistuu kultapandasarjaan.
 Seuraava osallistuja ei esittelyja kaipaa! Hannian tunnistavat ihan kaikki vastaan tulevat. Hänen tuttu tyylinsä rakentuu rennoista vaatteista ja hassuista tempauksista. Hannia saa kaikki ystävänsä nauramaan tai vähintään hohottamaan olemuksellaan. Hassunkurisen Hannian voi äänestää voittoon kirjoittamalla kommentteihin "tavahannia". Hannia osallistuu tavanpandojen sarjaan.
 Kolmantena lavan valtaa sekalainen Pandu! Pandu osaa sekoittaa ja yhdistää vaatteensa jos jonkinlaisiin erinoimaisiin yhdistelmiin. Hänet erottaa helposti sekalaisen tyylinsä perusteella muista osanottajista. Pandun fanit voivat äänestää häntä kirjoittamalla kommentteihin "tavapandu". Pandu osallistuu tavanpandojen sarjaan.

 Seuraava syötävänsuloinen Ed ihmetyttää monia kummallisella taiteilijanimellään Edillä. Kyllä, tyttö hän on, joudun vakuuttamaan. Muuta en Edistä voi teille sanoakkaan, kuin äänestäkää häntä kirjoittamalla kommentteihin "tavaed". Ed osallistuu tavanpandojen sarjaan.

 Seuraavana olemuksellaan pääsee hämmästyttämääm sökö ja sekava Hää! Hään tunnistaa kaupungilla huutamasta HÄÄ! Muuta tämä sekava tyyppi ei osannutkaan kuvailla itseään koekuvauksissa. Se, ketä kiehtoo tämä Hään sekavainen tyyli kirjoittakoon kommentteihin "tavahää". Hää osallistuu tavanpandojen sarjaan.
Viimeisenä muttei suinkaan vähäisimpänä saatte kummastella Cellon omintakeista tyyliä. Cello pitää itseään ennen kaikkea rennon ja räpin omaavana tyyppinä, mutta löytyy häneltä hennotkin puolensa! Cellon voitte äänestää voittoon kirjoittamalla kommentteihin "tavacello". Cello osallistuu tavanpandojen sarjaan.






Tässä tuli esiteltyä kaikki vuoden 2011 hassuimmin pukeutunein panda- kilpailun osanottajat. Äänestys aikaa on ensi tiistaihin, jolloin kaksi näistä hassunkurisista pellehermanneista saa tuon kovasti tavoitellun tittelin ja jotain hassua! ;) Äänestäkää siis suosikkianne, mutta osallistujat eivät saa äänestää itseään. Kummastakin eri sarjasta saa äänestää yhden Pandan nimeä. Kiitos kaikille osallistujille!


Lämpimin ♥:min, Tillervo ja kaikki osallistujat!

19 kommenttia:

  1. Hmm... Kulttisten sarjasta ehdottomasti "kultalovetta", ja tavisten sarjasta "tavacello".

    VastaaPoista
  2. Kulttisten sarjasta Kultalovetta ja Taviksien sarjasta Tavapandu

    VastaaPoista
  3. Tillervo sori ku en päässy eilen mutta voisinko asallistuu vielä tänään jos kerkeisit panfuun vaik klo:12.00.

    VastaaPoista
  4. Maski, valitettavasti äänestykset vat jo kynnissä joten ei se käy. =( Enkä itsekkään pääsisi tuohon aikaan Panfuun.

    VastaaPoista
  5. Öööö..
    Oisit laittanu oikeet nimet kans. Saanks mäkin äänestää taviksist, en tietenkään itteeeni:)
    Jos saan niin mun ääni menee: Tavacellolle:)

    VastaaPoista
  6. Kisan jälkeen kerrotaan oikeat panda-henkilöllisyydet. XD

    VastaaPoista
  7. Äänestän Kultapandojen sarjassa Kultalovettaa, ja tavallisten pandojen sarjassa tavapandua.

    VastaaPoista
  8. Onnea kuukauden bloggarille!!!! ♥

    VastaaPoista
  9. Onnee Tillero! Onnittelen myös TÄÄLLÄ!

    VastaaPoista
  10. Oho kirjotus virhe sorii!

    VastaaPoista
  11. Kiitos kovasti... Onnea myös sulle Panfu!

    VastaaPoista
  12. Onnee Tillevo!!!

    Tassutellen,
    Sasse

    VastaaPoista
  13. MOI !!!

    Onnittelut oot bloggari !!! Luen sun blogia aika paljon ja toivoisin, että olisit mun lukija, oon sun !! Ois kiva jos liittyisit lukijakseni !!

    T: Suklaahippu

    VastaaPoista
  14. muistakaa oon cesin komma jutl oottelen omaa
    ja oon dawne onnee ja tava cello se on hauska ja kultis lovetta

    VastaaPoista
  15. ja tavacello kuniin kirjotettiin ja kultalovetta

    VastaaPoista
  16. oon joo nyt mä tulin en äänestä mua eli äänestän tava häätä

    VastaaPoista
  17. Myöhäiset onnittelut ihanalle Tillelle!
    (onnittelin jo, mutta sadasti viel)

    VastaaPoista

Oletko kommentoimassa? Kiitos jo etukäteen, odottelen kommenttiasi innolla! ;D
Vaikka voitte jättää kommentteja täällä vapaasti, muistattehan kuitenkin kommentoidessanne nettikäyttäytymisen kultaiset säännöt? ;> Kiitos!