Lukijat

tiistai 8. helmikuuta 2011

Kannustusta nettiturvalle!

Moipsanssaa, Panderoiset!


Tiedätte varmastikin jo kaikki siitä, että Oscar aikoo jäädä Panfuun! =D Tämä on todella hyvä juttu, sillä liikaa neuvoja ei ole koskaan! ;) Lisäksi Max ja Kamaria auttelivat Oscaria tänään. He neuvoivat Pandoja aina, kun kysymyksiä tuli. Tai ainakin niin moneen, kuin ehtivät. =) Ja olin niin yllättynyt, kun Max alkoi Puhua PPP-liitosta! 8O Se oli... ihan mahtavan hienoa... Ainakin minusta. =D Ilta meni kuitenkin kuin "siivillä" heidän kanssaan, joten kirjoitan nopeasti loppuun. (Haukotus)


Kävittekö tänään katsomassa Kamarian kaukoputkella kauas korkeuksiin? Näky oli... sanoin kuvaamattoman... PELOTTAVA! =O Näin siellä Paulin... kurkottelemassa... kohti linnaa! Tai oliko se sittenkään Paul? Mulla ovat päiväkirjat olleet tässä vähän sekaisin, joten en ole varma oliko se Paul... Kuitenkin, onkohan Evronilla lettuja? Kuka tietää... Toivotaan Paulille parasta!


Lämpöisin ♥:min, Tillervo


P.S. Lotusjasmin, laitan yläkuvasi ihan pian "autan, jos osaan"-sivulle. =D Kopsaa sieltä! Ja muille: Tästä eteenpäin tuolta samaiselta sivulta voi myös kysellä kuvia. Teen niitä, jos minulla on tarpeeksi aikaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Oletko kommentoimassa? Kiitos jo etukäteen, odottelen kommenttiasi innolla! ;D
Vaikka voitte jättää kommentteja täällä vapaasti, muistattehan kuitenkin kommentoidessanne nettikäyttäytymisen kultaiset säännöt? ;> Kiitos!