Lukijat

keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Lyhyt kielikurssi kaikille!

Koikkamontti, Kondatpantti! XD


Arvatkaas, mitä kieltä tuo on? Se on erästä kieltä, jota ei missään maassa puhuta, mutta aika moni silti osaa sitä. Se on nimittäin "konttikieltä". Sitä voi puhua helposti, eikä tarvitse muutenkaan olla mikään kielinero, kuten vaikkapa englannissa. Mä ja mun kaveritkin puhutaan tuota, kuin salakieltä! =D Se, kuka haluaa oppia, tässä ohjeet:


Esimerkki sanana on panda:
1: Lisää sanan panda perään sana kontti. Siitä tulee sana panda-kontti.
2: Vaihda sanojen panda ja kontti kaksi ensimmäistä kirjainta keskenään. 
3: Valmis sana on kondapantti!!! Näin olet luultavasti oppinut puhumaan konttikieltä!
Vai etkö? Alla on lisää vinkkejä jatko-opintoihin:


Kannattaa harjoitella ahkerasti! Jos sinulla on ystävä, joka myös osaa tätä kieltä, pyydä tätä pitämään kielikoe. Näin mäkin opetin mun kaverin puhumaan. Kannattaa aloittaa ensin helpoista sanoista, jotta et tule luulemaan, että et koskaan oppisi puhumaan sitä. VAROITUS: Sun ei kannata puhua sitä helposti ärsyyntyvien ihmisten kuullen... Yks mun luokkalainen uhkas kertoo opelle, jos sanon vielä sanankin sitä kieltä! XO Kohmaatyntti! Vielä lyhyt testi teille! Kertokaapas, mitä tässä oikein lukee: Kohapantti Kovronentti kohkaauntti Konfuapantti!


Kompoisestiläntti, Kollervotintti!

5 kommenttia:

  1. Siinä lukee... paha... nevro... auohka Panfua! O_O Hups, tais mennä pikkasen vikaan! En mä taida osata, mutta nerokas keksintö, Tilleropallero! Ei olla taas hetkeen nähty, ikävä. <3 Nähdään taas oikein pian!

    ♥:lla, Jadetar

    P.S. Ihana uusi yläkuva! <3 Ootkos ite piirtäny ja millä ohjelmalla? Entäs ton woobyn tuolla sivulla?

    VastaaPoista
  2. Paha Evron uhkaa Panfua? Menikö oikein? ;D

    VastaaPoista
  3. Haha, vähänkö nerokasta! :D:D:D Loistavaa Tillervo, sulla riittää aina näitä uusia ja kiinnostavia ideoita, ja uskonkin että se onkin sun valttikortti :)

    VastaaPoista
  4. Laita vaik johonki kopiointi sivuun sen mun yliksen vai onks sul sellast?

    VastaaPoista
  5. Heh, Jadella meni pikkasen vikaan... No, ei se niin tarkkaa ole! Maikulla taas just eikä melkein! =D Kiitti ansku, tosi paljon! Ja chuchu: Autan jos osaan-sivu on nykyään myös tilaus-ja kopiointi sivu! Laitan sen sinne, kun kerkiin!

    VastaaPoista

Oletko kommentoimassa? Kiitos jo etukäteen, odottelen kommenttiasi innolla! ;D
Vaikka voitte jättää kommentteja täällä vapaasti, muistattehan kuitenkin kommentoidessanne nettikäyttäytymisen kultaiset säännöt? ;> Kiitos!