Lukijat

torstai 3. helmikuuta 2011

Parasta talvessa on... Mikä???

Ihanan viileää torstaita kaikille Pandoille!!! XD


Oon tänään jotenkin erinomaisella tuulella... Johtuu ehkä siitä, että läksyja tuli vähän tai ulkona on tosi magee sää!!! Olinkin tänään komin kanssa hyppimässä meidän lumilinnassa. Siellä on luolia, tunneleita, siltoja ja kaikkea muuta hubaa! =D Kaikki vaan ulos leikkimään! Ei tietokone saa viedä koko päivää! Mutta ensin, ennen kuin toteutatte tämän käskyn, kerron omia suosikkejani talvesta! Kertokaa tekin toki omanne!


- Laskiainen! On ihan mahtavaa lasketella pulkalla ja liukurillä valaistua mäenrinnettä alas! Se, keltä ei löydy omaa kukkulaa, mitä lasketella, voi lähteä vaikkapa laskettelukeskukeen tai johonkin muualle, vaikkapa puistoon tai luistin radalle. Yleensä nämä paikat ovat aika idyllisiä. =D Laskiaisessa kivaa on myös valtaisat kermatäytteiset nami pullat! (Vaikka yhtenä vuotena pullat syötiin olemattomiin ja kermalla kuorrutettiin domino-keksejä! =D)


- Lumiveistokset! Jokaikisellä Pandalla on varmasti edes jonkun lainen kokemus lumiveistoksista. Lumiukon ovat kaikki varmasti ainakin nähneet. =D Lisäksi moni tekee lumihevosen, kamelin tai jopa lumilinnan. Sekin on veistos sinänsä. XD (Meillä oli kylläkin koululla oikean kokoinen makaava kameli, joka oli hakattu kepillä tuusan nuuskaksi. D= Ja monta muutakin veistosta samalla tavalla.) Lisäksi lumilyhdyt ja jäälyhdyt ovat tosi kivoja!


- Hiihto, luistelu ja muut talviurheilut! Vaikka ihan kaikkia ei huvittaisi lähteä pulkkamäkeen tai lumihankeen muuten hyppimään, voi aikaansa kuluttaa vaikkapa hiihtäen. Meidänkin lähellämme täällä on paljon hiihtolatuja ja luistinratoja. Kalastaminen ja lenkkeilykin ovat talvella varsin mukavaa ajanvietettä. =D


Tällaiset ovat minun suosikkini talvesta. =D Nämä jos mitkä saavat mielen virkeäksi! Kokeilkaa jotakin näistä! Vaikkakaan en minä paljon hiihdosta piittaa, mutta makunsa kullakin!


Lämpöisin ♥:min, Tillervo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Oletko kommentoimassa? Kiitos jo etukäteen, odottelen kommenttiasi innolla! ;D
Vaikka voitte jättää kommentteja täällä vapaasti, muistattehan kuitenkin kommentoidessanne nettikäyttäytymisen kultaiset säännöt? ;> Kiitos!