Lukijat

sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Tosi tärkeää asiaa, muista lukea!

Terppa, pandastiset pikku Pandaset!


En edes muista, milloin aloitin ystävyyteen ja auttamiseen liittyvän kisan... Siitä on vierähtänyt jo aimo tovi ja eräpäiväkin on jäänyt kauas menneisyyteen. Ajattelin tänään laittaa esille kaikki työt... vaikka niitä olikin vain 1... Tässä on Jenzkan työ:






Musta se on todella hieno ja kuvastaa hyvin ystävyyttä Pandojen välillä. Iso kiitos sinulle, Jenzka! Ja Maikku, jos saat lähetettyä kuvasi, laitan senkin tänne näkyviin! Annan tästä hyvästä Jenzkalle kunniamaininnan! Tai tarkemmin ajatellen 2, koska hän vastasi oikein viime viikon arvoitukseen! Annan kunniamaininnan  myös Chuchulle, sillä hänkin vastasi siihen oikein. Tässä on uusi viikon arvoitus: Mistä löytyy kone tää, ken sen tietää??? =D Vastailkaa!


Tässä on Chuchun PPP-liiton jäsenkortti! Kopioithan sen tästä!


Lämpimin ♥:min, Tillervonne


PST! Tänään toimii tasokone! Käyppä nopeasti siirtämässä itsesi uuten ulottuvuuteen! Saatat jopa saada uuden toiminnon tai vaikka puumajan!


PSST! Muistakaa jatkaa kommenttitarinaa edellisessä postauksessa yhtä hyvin kuin eilen!

7 kommenttia:

  1. Kone löytyy vedenalaisen koulun luokkahuoneesta.

    VastaaPoista
  2. Kone löytyy luokkahuoneesta vedenalaisestakoulusta.

    VastaaPoista
  3. Vedenalaisen koulun luokkahuone, mutta se taidettiin jo sanoa ;D Ja Tillervo, yritän jaksaa lähettää työni... Joskus =)

    VastaaPoista
  4. Tillervo sun blogi on paras!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VastaaPoista
  5. tillervo sulle on juttu,mun blogin lukijoille tuleee jotain hassuu maanantaina lue mun maanantain postaus ni se selvii

    VastaaPoista
  6. Se on sieltä vedenalasesta koulusta, luokkahuoneesta!

    -PP

    VastaaPoista

Oletko kommentoimassa? Kiitos jo etukäteen, odottelen kommenttiasi innolla! ;D
Vaikka voitte jättää kommentteja täällä vapaasti, muistattehan kuitenkin kommentoidessanne nettikäyttäytymisen kultaiset säännöt? ;> Kiitos!