Lukijat

torstai 24. helmikuuta 2011

Uutispommi! KABUM!

Heidå, kaikki ihanat Pandapapulaiset!


Mulla onkin tänään oikea uutispommi! Kaikkea kivaa on tapahtunut... Ainakin mulle! =D Toivon kyllä, että teilläkin on ollut mukava päivä. Oon todellakin aika hilpee... En tiiä johtuuko se fyken kokeen numerosta, huomisesta kultapandapäivästä, Panfusta muuten vaan, Kitkeriön tulevasta seikkailusta... blaa, blaa, blaa...


Juu Tillis kaikki varmaan on kuullu jo ihan tarpeeksi! Eli annan puheenvuoron taas Tillelle:


Juu kiitos herätyksestä, Alli! =D En uskonutkaan että teitä kiinnostaa kovastikkaan mun hilpeilyt. Hiihh! Ensinnäkin: Viikon atvoituksen aika on siis päättynyt! Kaikki oikein vastanneet saavat kuuniamaininnat! Oikein vastanneet ovat siis: Xalia, vaavi, PandaPomo11 ja Maikku! Onnea siis heille, oikein olan takaa! Seuraava viikon arvoitus tulee sitten taas sunnuntaina. 


Toinen asia: Huomenna on kultapandapäivä! Kaikki teistä varmastikin jo tietävät siitä, mutta se on tavallaan Panfu-uutinen, joten miksipä en sitä kertoisi? Se on ensimmäinen, jota koskaan pääsen viettämään. Mahtavaa! Ja muistakaapas huomenna muistuttaa Tillistä, että muistaa muuttua pieneksi! Hän näet pyysi samaa palvelusta minulta... En luota pieneen Pandamuistiini... ;)


Asiasta toiseen taas: Eli Panfu6b, yläkuvasi on valmis! Toivottavasti se on mielestäsi hyvä ja aiot käyttää sitä! =) Maski: Sinun yliksessäsi kestää vielä ainakin vähän aikaa vielä. 
Tänään ei meillä taida muuta asiaa ollakkaan, vai mitä Alli? - Ei ainakaan mulla.


Lämpöisin ♥: min, Tillervo ja Alisa

3 kommenttia:

  1. Ai jaa? Olin varma, että vastasin täyyysin väärin ;D

    VastaaPoista
  2. 1 Mikä se oikee vastau oli?
    2 Miten sie ny vasta sitä hikut? Ne kokeet saatii.. jo olikos viikko sitte
    3 VASTAA SAIT -10 huonomman ussan kokeesta? jos et vastaa laitan sen sikso että koe mnie "huonosta" ja sinua "hävettää" (muille tiedoksi[tunnen tiitun ja hyvin [[u re my bestfrien]]] Tiitun huono koe on jottain -9 huonompi Dx ku se on semonen "malli oppilas" xD ja kunnioitan sen takia häntä)
    4... KPP HUOMENNA! JES! tajusin kyl jo aijemmi.. <- valehtelee <<-- ei XD

    t: Ed

    VastaaPoista
  3. 1. Evron
    2. kyllä kymppi yhen viikon naurattaa
    3. en sano sitä sulle ikinä ikinä ikinä,
    ei ollu 9- muahhaahhaahhaaa...
    4. JES! KPP! JES! Nähäänkö Panfussa?

    VastaaPoista

Oletko kommentoimassa? Kiitos jo etukäteen, odottelen kommenttiasi innolla! ;D
Vaikka voitte jättää kommentteja täällä vapaasti, muistattehan kuitenkin kommentoidessanne nettikäyttäytymisen kultaiset säännöt? ;> Kiitos!