Lukijat

tiistai 1. maaliskuuta 2011

Vieläkin vähän sekaisin...

Hipparullaa, Panduliinit!


Olen vieläkin vähän sekaisin... Ihan niin kuin Ella huomenna alkavista karnevaali-kemuista! ;)  Siitä tuleekin varmasti oikein mukava juhla, ainakin minun mieleeni! Tykkään niin paljon kirkkaista ja raikkaista väreistä. No, asiasta toiseen. On tämä kuukaudenbloggarina oleminen aika hauskaa! Lukijoita on sunnuntain jälkeen tullut huomattavasti ja kävijälaskuri pursuilee yli äyräittensä! Käyntejä on jo yli 10 000, ja parin päivän sisällä on kävijöitä vieraillut hienot 388! PPP-liittokin on jäseniltänsä kasvanut ja 50 perustajajäsentä täynnä. =D Onneksi asiat eivät Panfussa ole juuri muuttuneet kamupyyntöjä ja onnitteluja lukuun ottamatta. 


Muistutankin vielä, että tänään päättyy vuoden Hassuimmin Pukeutunut Panda- kisa! Tai siis äänestykset. Huomenna saamme tietää, kuka saa tämän tittelin! ;) Äänestäkäähän, äänestämättömät!


Ihanan iloisesti, Tillervoisenne!


P.S. Tuoreimmalle PPP-liittolaiselle, Anelmalle, alla jäsenkorttisi - ole hyvä.





2 kommenttia:

  1. Ihana nähdä sut noin vielpittömän onnellesena! :') Olen TODELLA iloinen puolestasi, Tillervo. Ja onnee reilusta 70:stä lukijasta (enemmän kuin mulla, mutta en oo kade-Jade, vaan iloinen puolestasi)!

    ♥:lla, Jade

    VastaaPoista

Oletko kommentoimassa? Kiitos jo etukäteen, odottelen kommenttiasi innolla! ;D
Vaikka voitte jättää kommentteja täällä vapaasti, muistattehan kuitenkin kommentoidessanne nettikäyttäytymisen kultaiset säännöt? ;> Kiitos!