Lukijat

keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Hassuimmin pukeutunut Panda- tulokset! + Asioita Panfusta

Heippatirallaa, kaikki siellä ruudun toisella puolen! ;)


Otsikostakin päätellen jotain unohtumatonta tulee tapahtumaan lähipäivinä ja -viikkoina! Tänäänhän alkoikin kaksi uutta juttua, karnevaalit sekä matka sinne Kitkeriöön. =D Tiedättehän, että tapaus Kitkeriöstä tulee ihan ainainen tehtävä? Se poikkeaa vanhoista tutuista ihan roppakaupalla! Ainakin mun mielestä. Se on tosiaankin tosi hämmästyttävä, tehtävään kuuluvat Pandatkin, kuten vaikkapa vartijat, liikkuvat itsekseen. Tehtävä sai minut ihan hämmennyksiin, varsinkin kun se loppui sillä tavalla kesken. Vai oliko se jotenkin muuten? ;P Karnevaalitkin olivat aika kivat. Karkkeja joka puolella! Käykäähän ahkerasti syömässä! ;D


Asiasta toiseen, tänään julkaistaan Vuoden hassuiten pukeutunut Panda -kisan tulokset! Olen siis laskenut kaikki äänet kommenteista ja äänestyksestä yhteen joten voittajat omista sarjoistaan ovat tättätätää: Kultapandojen sarjasta LOVETTA eli oikealta nimeltään Lovelynatalia sekä tavanpandojen sarjasta PANDU eli oikealta nimeltään Pandon1! Onnitteluni heille! Muut osallistUjat saivat tosi tasaisesti ääniä. He olivat siis oikeilta nimiltään Cesilia, Hannispanda, Jenzka98 ja Jenzka! Tässä on vielä yhteinen kisakuva meistä kaikista: =D


Voittajat voivat valita näistä kahdesta palkinnosta itselleen palkinnon: Hassu haastattelu tai hassu kuva, jonka saa kopioida? Ilmoittakaahan kommenteissa!


Lämpöisin ♥: min, Tillervoisenne

1 kommentti:

  1. Käy lukeenblogia jos haluut tietää että kun kukaan ei lue mun blogia saatan kai lopata blogin. Mutta sen päätätte te! JOS luette oikeasti mun blogia!

    VastaaPoista

Oletko kommentoimassa? Kiitos jo etukäteen, odottelen kommenttiasi innolla! ;D
Vaikka voitte jättää kommentteja täällä vapaasti, muistattehan kuitenkin kommentoidessanne nettikäyttäytymisen kultaiset säännöt? ;> Kiitos!