Lukijat

tiistai 12. huhtikuuta 2011

Linkki matkaoppaaseen!

Ihanaa iltapäivää pandapallerot!


Jokos olette osallistuneet Panfun pääsiäisväritys- ja koristelu kisaan? Mä ainakin olen. :D Siihen oli tosissaan mukava piirrellä ja lisäillä uusia juttuja sekä väritelläkin. Ja tämä kuuhan on oikein kisakuukausi... niin paljon kisoja on ollut ja on vielä tuloillakin. :) 


Muuten, olette kaiketi jo havainnoineet puumajojemme uudet ulkoasut? Kom ihan säikähti omaansa, kun ei tiennyt koko remontista! :DD Se pieni tietämätön...  Musta itseasiassa on perin harmillista, kun  vain yhdentyyppinen maja sai uutta ulkoasua. :( Ainakaan mun baarimaja ei juuri eronnut entisestään. D: 


Niin, kuin tuossa otsikossa muuten jo lukee, nyt se on tässä! Eli siis linkki Panfun Pieneen Matkaoppaaseen! Se ei kyllä todellakaan ole valmiiseen päin, mutta tehän voitte heitellä edelleen niitä pandastisia ideoitanne! ;) Auttakaa siis miestä hädässä, ja klikatkaa itsenne Matkaoppaaseen tästä. Toivottavasti viihdytte siellä! 


Lämpöisin tassuin, Tillervo

4 kommenttia:

  1. Ajan kuluksi: Voi järjestää erillaisia tapahtumia, kuten Panfu Coneja

    Toi on jääny kirjottamatta Cv

    VastaaPoista
  2. Miten tuollaisen sivuston voi saada? :)

    VastaaPoista
  3. Noh, Musi, sellaisia pystyy tekemään omalla google-tilillä. Kun menee omaaan sähköpostiin, ottaa sieltä "lisää" osion, siitä "sivustot" ja sieltä vielä "luo uusi sivusto". :DD

    VastaaPoista

Oletko kommentoimassa? Kiitos jo etukäteen, odottelen kommenttiasi innolla! ;D
Vaikka voitte jättää kommentteja täällä vapaasti, muistattehan kuitenkin kommentoidessanne nettikäyttäytymisen kultaiset säännöt? ;> Kiitos!