Lukijat

sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

Agentti Teen apujupakka ;)

Heipsan Pandat, C=
useat tietävätkin jo, kuinka Panfun blogeissa on alettu ikävästi kommentoida anonyyminä toisen nimellä. :'( Jupakka tuntuu vain kasvavan ja kasvavan eikä tekijää/tekijöitä saada kuriin... Siksi ajattelinkin tehdä tähän pienen apujutun siitä, miten voitte itse saada anonyymikommarit pois, olivat he sitten niitä ihania reiluja Pandoja vai sitten niitä ilkeitä... :)) Ilkeät kommat saadaan pois vain siten, että jokainen laittaisi tämmöisen ruksin ruutuun:



 Hmm... se taitaa näkyä vähän sumeana, mutta selvän siitä ihan hyvin saa. :D

Ensiksi menkää ulkoasun kautta "Asetukset" -osioon. » Valitkaa otsikon alta osio "Kommentit". » Näette siinä "Ketkä voivat kommentoida" -kohdan, siitä voitte valita haluamanne vaihtoehdon. Se "Kuka tahansa" tarkoittaa sitä, että juuri anonyyminä kommaaminen on mahdollista. Sen tilalle kannattaa valita alempi, "Rekisteröityneet käyttäjät" ja nimettömänä kommentoiminen ei onnistu. ;)

Noin! Toivottavasti siitä oli apua niille, jotka haluavat anonyymimahiksen pois. :) Tässä tulee vielä mun aikaisemmin lähettämä ilmoitus Panfu-tiimille & vastaus siltä taholta. ;)

------------------------------------------------------
Subject: Anonyymeinä Panfu-blogeissa väärällä nimellä kommentointi

Description: Tiedoksenne että Panfu-blogeissa on harmillisesti alettu kommentoida toisten nimissä. Laitoin blogiini tietoa asiasta. Tiedän, että ette voi asialle mitään, mutta Maxin ja Ellan blogissa voisi ehkä mainita asiasta.

Terveisin Tillervo
------------------------------------------------------

Hyvä Panda, kiitos yhteydenotostasi.

Kiitos, että toit tämän asian tietoomme. Välillä muistuttelemme blogissa, ettei kaikkea kannata uskoa netissä, joten hyvin voisimmekin pyytää Ellaa ja Maxia puhumaan tästä asiasta. Hieno juttu, jos itsekin muistuttelet lukijoitasi tästä.


Oikein mukavaa juhannusta sinulle ja perheellesi!


Ystävällisin terveisin,


Maaria, Panfu-tiimi

Young Internet GmbH
Winsstraße 62
10405 Berliini / Saksa
http://www.panfu.fi

Kaupparekisterino.: HRB 110809 B, Charlottenburg

Toimitusjohtajat: Verena Delius, Moritz Hohl

------------------------------------------------------

Näin... Ihanaa, että Ella ja Maxkin voivat kertoa tästä mahdollisesti blogissaan. ;) Olen jo muuten saanut hiukkasen tietoa yhdestä anonympästä... ei kuitenkaan hutkita ennen kuin tutkitaan, mutta olisi hyvä jos anonyymi olisi fiksu ja pyytäisi anteeksi niiltä joita on tällä... no satuttanut. :) Mun mielestä asia vois jäädä sitten siihen, ettei ketään tarvitsisi ilmiantaa ja nimiä kertoa. Viettäkää turvallinen kesä! ♥

Kesäterveisin
Tillervo

P.S. Wuhuu, tänään julkaistaankin... Kuukauden bloggarit! :D Mä täällä oottelen jo ihan täpinöissäni... koko päivän oon vahtaillut blogia ja... kunpa se kohta jo paljastuisi! ;)

13 kommenttia:

  1. Noi Anonyymin kirjoittamat viestit onkin tosi ikäviä. On kamalaa, että käyttää jonkun toisen nimeä... :(( Varmaan sustakin on tuntunut pahalta, Tille?

    -Kolapullo Koala

    Ps. Jep, munkin tassut syyhyää kkb-valinnan odotuksesta... <33

    VastaaPoista
  2. Tuleeks tänään kuukauden bloggarien valinnat?

    VastaaPoista
  3. Ainakin pitäisi, niin Kamaria kertoi... ei niitä kuitenkaan taida kuulua..?

    VastaaPoista
  4. Ootko Tille jo kattonut blogini kommenttia tekstistäni. Se toffeenelly on kait se anonyymi.

    VastaaPoista
  5. ihanaa!!!



    asia on melkeen jo käsitelty loppuun tylsää kun joku käyttää anonyymiä. jee! panfu tiimi vastas!



    -alive joka järkyttyi anonyymistä xD

    VastaaPoista
  6. Laura, katsoin. Veikkaan kyllä, ettei tämä Nellymme ole anonyymi vaan... ;) Kysyppäs asiasta anzulta, varmastikin tämä tietää jotakin.
    Koala, tuntui... :(

    VastaaPoista
  7. Kuukauden bloggarit tulikin jo mutta en päässy enkä pääse :'( IKINÄ! Mutta arvasin ainaki että Namppa pääsee ::)

    VastaaPoista
  8. Ei ToffeeNelly ole se! Minä näin ToffeeNellyn vain eilen Panfussa, ja sanoin että voisiko se laittaa sen komman minun puolestani, koska minulla ei toiminut eilen Blogger! Joten sanoin ToffeeNellylle että voisiko kommata minun puolesta. Mutta unohdin sanoa että laittaa siihen kommaan et mä sanoin sille... *punastuu ja katsoo lattiaa*


    -Anzu

    VastaaPoista
  9. Hei. Minulla ois yksi toivomus. Kun tet videon, jos teet- AlisaPPP videon, niin saisinko olla mukana? Se olisi kivaa.

    Ps. Haluaisin tulla ystäväks :P

    Pps. Voisitko olla blogini lukija?
    http://pilixy-panfu.blogspot.com/

    VastaaPoista
  10. Moi taas Tille,
    jos et tiedä niin Anonyymi on taas kirjoittanut pahojaan, tällä kertaa Chuchun blogiin. >:( Kommentissa ei esitetä ketään, mutta siinä haukutaan toisia kirosanalla...

    Harmistuneesti,
    Koala <3

    VastaaPoista
  11. Moi!
    Hmm... Keksin jotain... Mutta en ole varma kannattaako se... JUST KUN KEKSIN JOTAIN... ;(( Eli siis... Kysyn sun mielipidettäs. Keksin PiiloPanfuKameran. Kannattaisiko minun tehdä sellainen, jos huijaan, mutta sanon, aina, että "Olette PiiloPanfuKamerassa!" Jos sanoisin esim. Että Kamaria on Panufssa, hän on rannalla, ja menisin sinne myös, ja sitten huutaisin: "OLETTE PIILOPANFUKAMERASSA!" Sitten kertoisin blogissani aina siitä.
    Eihän se olisi niin väärin?
    Vastaathan pian? Vastaisitko mun blogiin, koska en aina kerkee käydä katsomassa, ootko vastannu.

    - Hannispanda

    (\_/)
    (♥ ♥)
    c(")(")

    P.S. Toi on RUMA! ;(

    VastaaPoista
  12. Anonyymi ei pääse tästä niin helpolla.Sen minkä aloitti se saadaan myös loppuun.
    T:Nano

    VastaaPoista

Oletko kommentoimassa? Kiitos jo etukäteen, odottelen kommenttiasi innolla! ;D
Vaikka voitte jättää kommentteja täällä vapaasti, muistattehan kuitenkin kommentoidessanne nettikäyttäytymisen kultaiset säännöt? ;> Kiitos!