Lukijat

maanantai 13. kesäkuuta 2011

Asioita!

Hei hei taas Papuliinit! :DD

Tuota noin... meille kävi aamulla pikkuruinen vahinko... Anzu oli aluksi huomannut, ettei PPP -liiton sivu ollut näkyvissä. Se olikin jäänyt vahingossa muokkaustilaan. Me mentiin korjaamaan asiaa, mutta yhtäkkiä teksti katosi ja automaattitallennus tallensi sen samalla sekunnilla. O.o Varokaa tekin automaattitallennuksia... muuten saattaa käydä juuri näin. 

Meille tuli kamala hätä, mistä me nyt saadaan PPP takaisin? :'( Onneksi me oltiin lähetelty sähköpostien kautta osaa tekstia koneelta toiselle, joten säännöt löytyivät helposti sieltä. Muu teksti tosin jäi vähän...vajanaiseksi, mutta onneksi pääperiaatteet sentään ovat siellä kasassa. :D (Tämä oli tavallaan varoitus... :P)

Sitten... Lopetan kuvasivun. Tai ainakin pidän tosi pitkän tauon. :'( Anteeksi, mutta ennen se oli ihan hauskaa, tein sitä sen vuoksi, että kaikilla olisi mukavaa. Nyt se on kuitenkin aiheuttanut pelkkää riitaa ja pahaa mieltä. Itselläni on myös... no ei kiireitä, mutta kesäloma. Jostain syystä kuvien tekeminen alkaa tulla vaikeaksi... nihkeäksi, se ei enää tulee niin luonnostaan. Mietin tässä kesäloman yli, ja syksyllä kontrolloin taas tilanteen, ehkä silloin sujuu jo paremmin taas! :'D

Vielä on asiaa! Ajattelin vain kertoa, että kamuni Crissy (Cristally) teki oman Panfu-blogin. Avustin häntä tänään, ja tattatataa, se on valmis! :D Crissyn blogia pääset kurkistamaan tästä. :) 

Tältä erää kaikki tärkeimmät asiat olivat tässä... vai olivatko? :'D Tyypillistä hyvää muistiani taas. Hmm... nohm, punnin haastattelun laitoinkin jo tuonne, ja huomenna tulee vielä lisää...

Kesäisin terveisin, TIllervo

P.S. Taffel, PPP korttisi, ole hyvä! :D (Muuten, seuraava jäsen onkin sitten 100!) ;)

2 kommenttia:

Oletko kommentoimassa? Kiitos jo etukäteen, odottelen kommenttiasi innolla! ;D
Vaikka voitte jättää kommentteja täällä vapaasti, muistattehan kuitenkin kommentoidessanne nettikäyttäytymisen kultaiset säännöt? ;> Kiitos!