Lukijat

tiistai 14. kesäkuuta 2011

Panfun kesän muotikatsaus! :D

Hejssan ja hyvää huomenta kaikille!

Tänään on vuorossa jotain extra super hyperi kummallista erikoispostausta, Panfun muotikatsauta! :DD Ahdan tähän bloggaukseen kaiken (ainakin melkein) tänä kesänä muodikkaan Panfuasustuksen, kuvineen kaikkineen! Toivottavasti saatte jotain irti... siis mikä nyt siis on muodissa! :D Ja kertokaa kommenteissa omia mielipiteitänne, heh, olenko mä nyt ihan hakoteillä tällä alalla? 

Pandan ihon värit: Näin kesällä muodissa ovat ehdottomasti kirkkaat ja pirtsakat värit; keltainen, vihreä, oranssi, sininen, punainen, pinkki yms. Tietenkin muitakin värejä suositaan, mutta nämä edellä mainitut nousevat luultavasti kärkeen kesän aikana! :D Kevään aikaan muodissa olivat suurimmaksi osaksi ruskea ja musta.
  
Taustat: Taustakuvamuoti muuttuu alituisesti, joten sitä on vähän vaikea määrittää. Must-Kuosissa kesän ajan ovat kuitenkin luultavasti piristävän väriset ja kesäaiheisettaustarit. 
 
Käsiin: Kesällä Pandojen käsiin tarttuu vaikka mitä! Pienet hassut esineet tulevat takuulla muotiin! :D Ainakin rullalaudat, jäätelötötteröt, surffilaudat ja sen sellaiset hassutukset tekevät paluuta Pafun kesään!







Päähineet: Kesän IN-hiuksia on mahdoton arvailla! Niiden kuviot vaihtuvat myös koko ajan... :D Nyt kuitenkin odotettavissa on vaaleita, ehkä lyhyitä hiustyyliä kera kukkien. Pojilla suosiossa ovat luultavasti lyhyet tummat hiukset. ;) Keväällä muodissa olivat ainakin tytöillä lyhyehköt vaaleanruskeat hiukset tummilla raidoilla. Nyt ne kuitenkin ovat luultavasti vähän väistymässä... mitäkähän nousee huipulle kesällä? 
Myös aurinkolasit ja kaikenlaiset hatut tekevät nousua. Lasimuodissa pärjäävät suuret, täysin silmät peittävät lasit, ja hattumyodissa lippikset ja iloisenväriset lierihatut!

 Paidat: Kesän paitamuoti on myös vähän sekaista. Tytöillä kylläkin suosioon nousevat mekot, topit ja kaikki... no värikkäät! Poikien muotivivahteista luulen ainoastaan että coolit T-paidat! :D Sellaiset ilmavat, kuka nyt haluaisi tikehtyä kuumuuteen? ;P Ai niin, uikkaritkin ovat varmasti kesän hittejä!

Housut: Tyttöjen housunousuun lähtevät varmaankin farkut ja hameet, ehkä myös caprit. Shortseista ei välttämättä juuri innostuta, niitä ei taida olla niin paljon tarjolla, ja jos Panda käyttää pitkää paitaa tai mekkoa, ne eivät kuitenkaan pääsisi oikeuksiinsa. Pojat pukeutuvat kesäksi varmasti ilmaviin uimashortsien tapaisiin housuihin taib vaihtoehtoisesti normaaleihin farkkuihin tai verkkareihin.

Kengät: Kenkämuodissa ovat kesän ajan varmasti värikkäät tennarit/lenkkarit, varvastossut ja sandaalit. Muuta en osaakkaan sanoa. xD Alla tulee vielä jokunen hyvä asukokonaisuus ja pieni kommentti niistä;


 Ihanan kesäinen ja yhtenäinen asukokonaisuus! :D Kesällä muodissa!
 Juuri tällainen on kesän beach-asu. xD Tai ehkä ei sittenkään... 
 kuitenkin nousussa kesäksi.

Alla oleva asu: Kesällä tarvitaan taatusti lääkäriä pieniä haavoja ja isompia murtumia varten! Niitä sattuu aina, varsinkin kun kesän harrastusvalikoima on suuri!

Yllä oleva asu: Tällaista muotia näkee varmasti kesällä kaupungissa! :D

 Alla oleva kuva: Kesällä majakin täytyy sisustaa kesäisesti! In-teemana on varmasti matkailu ja rantatunnelma!

 Phiuh, valmista tuli! :D Oli kyllä iso urakka, mutta tulipahan kirjoitettua. Toivottavasti osuin edes jossakin kohdassa oikeaan, en nimittäin ole kovin harjaantunut muodin asiantuntija... :D No, hyvät muodikkaat kesälomat kuitenkin kaikille!

Kesäterveisin ehkä jopa jonkin verran muodikas Tillervo... (Olenkohan muodikas... naapurin pojan erähousuissa...?)  

5 kommenttia:

  1. miten toi yks pystyyy käyyttäää tota tukkkaaa vaik ei ooo kulttis

    VastaaPoista
  2. Cesi: joillekin Pandoille vaatteet jäävät kultiksen jälkeen... (En tiedä miksi.) Mullakin käy niin...

    VastaaPoista
  3. Hetkonen! >:))
    Nyt kyllä vähän näyttää sitlä, että tuo taitaa olla minun puumajani :-D
    Ja tuo pandakin kyllä hieman samalta näyttää! >:P

    Ja minusta tuohon kenkä kohtaan voisi tulla myös kroksit <3 Mun kaveripiirissä kaikki käyttävät niitä ::DD

    VastaaPoista
  4. Hmm... Kivoja asuja kyl... Ja kyllä Tille on muodkas vaikka naapurin pojan erähousuissa... :D

    VastaaPoista

Oletko kommentoimassa? Kiitos jo etukäteen, odottelen kommenttiasi innolla! ;D
Vaikka voitte jättää kommentteja täällä vapaasti, muistattehan kuitenkin kommentoidessanne nettikäyttäytymisen kultaiset säännöt? ;> Kiitos!