Lukijat

torstai 30. kesäkuuta 2011

Uudet tasot ovat täällä! :D

Hellou blogidikkarit! :P

Tuota... aluksi tässä näin pien anteeksi pyyntö, kun postauksia ei ole tullut nyt niin tiuhaan... siis tarkoitan joka päivä. ;) On vain vähän kiireellistä puuhaa pitää kolmea blogia yhtäaikaa yllä... Onneksi Elli sentään auttaa mua yhdessä niistä. ♥ Hyvin tämä kuitenkin tähän asti on sujunut kiireestä huolimatta, ja postauksia väännän samalla innolla kuin ennenkin. Siis asiaan!

Jippijaijeea, kuten se karjapaimenten (?) huudadus kuuluu! :D Uudet tasot ovat viimeinkin nimittäin saapuneet! Jeeijea! Niitä tuli peräti 10 upeaa lisää, joten eivät 50 tasoiset Pandatkaan tule ihan heti taas saamaan koko pitkää tasolitanaa loppuun. ;) 


Uusilla tasoilla tulee paljon hauskoja ominaisuuksia; voitte muunmuassa tanssahdella parketeilla aivan uudella tyylillä... sellaisella rokkiaskelluksella! Uusi puumajakin odottaa, samoin kaksi uutta asua, kenguru ja kilpikonna. :D Siinä onkin valinnanvaraa, nopeasti vaiko hitaasti? Mä ainakin tartun varmaankin nopeaan, sillä kiirettä tässä muutenkin riittää! x) Olettekos te jo päässeet jollekkin 51-60 tasolle? Mä en, vaikka tasokone toimi eilen. Se ei jostain syystä vain jaksanut nostaa mua... (olenkohan liian painava..?)


Kesätassuin
Tillervo ♥

3 kommenttia:

  1. Mulla ei toimi kumpikaan kone ;o Pitää vain koittaa pelata jotain pelejä, jos haluaa päästä tasoja xP

    VastaaPoista
  2. xD Tille, et oo liian painava tasikseen! xD Sun pitäs lähettää vaa panfu tiimille joku valitus että ne siirtäs sut sitte.

    < i

    VastaaPoista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista

Oletko kommentoimassa? Kiitos jo etukäteen, odottelen kommenttiasi innolla! ;D
Vaikka voitte jättää kommentteja täällä vapaasti, muistattehan kuitenkin kommentoidessanne nettikäyttäytymisen kultaiset säännöt? ;> Kiitos!