Lukijat

sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Sekalaisia asioita & syndeonnitteluja! ♥

Terveppä terve taas kaikile! :D

Oi, viimeinkin vähän viileämpää, heh. (Harvoin sitä ilahtuu viileästä kelistä... ;) Eilen kun nimittäin Ellin kanssa saatiin auringonpistokset... Kawaconilla seikkaillessa. Mua sattui mahaan ja Elliltä melkein lähti jalat alta... ;( Me lähdettiin sieltä jo yhden aikaan pois, ja onneksi se olo paranikin kun päästiin kunnolla varjoon ja välipalalle :D Myöhemmin me käytiin vielä katsomassa mun pikkuveljen jalismatsi Italiaa vastaan (hävisivät kuitenkin 4-0) ja syötiin jädet. Siellä kaupungilla tepastellessa me vedettiin kyllä aika lailla katseita puoleemme... joku pappa kassallakin yritti pidättää nauruaan katsoessaan meitä. ;) Ellin asu (kossiasu) nimittäin oli räikeän vaaleanpunainen, samoin iso rusetti sen päässä... :D Ja joo... oli mullakin yli-iso kravaatti kaulassa... ;)

Onneksi Panfussa sentään oli viileämpää. ;D Ellakin nimittäin uskaltautui käymään piristämässä meitä toissapäivänä helteestä huolimatta. Meillä olikin kivat bikinibileet hänen beach -tyylisessä majassaan ja rokit sen kuin soi. :D Nappasin sieltä muutaman kuvankin, ajattelin pistää ne nyt tähän... 

  
Ella meinattiin melkein syödä elävältä siellä... kirjaimellisesti! Kaikki ihastuivat hänen maukkaaseen vaahtomuoviasuunsa. ;)


  
Jep, asu olikin tosi terveellinen. ;)



 Niin, Sasse. :) Sulla on erittäin hyvät mahikset tulla tän kuun kkb: ksi. :D


Ja vielä mä... ;D Mä oonkin nyt sellanen emo-tyylinen, mut tunnistaa Panfusta juoksemassa pörröpäänä. :DD

Siinäpä oli niitä! :DD Nyt siirtyykin vuoro syndeonnitteluille! ;) Pääsin näet taas askartelemaan merkkipäiviänsä juhliville ihanille frendeilleni kortteja... tai oikeastaan tän päivän sankarit pääsivät samaan korttiin. :)


Eli...Ihan hirmupaljon onnea TAFFEL & YUMI! <33 Tässä alla on heillekin kortti, jonka juuri väsäsin :)) Viettäkää mukavat syntsät!

Kesäterveisin 
Tillervo, alla on uusi profiilikuva. ;)












P.S. Oh my... tää olikin aika pitkä postaus ja paljon jäi kertomattakin. No, ei auta muu kuin pölistä taas huomenna vähän pitempään. xD

3 kommenttia:

  1. WAU! Mun sydän pompahti TAIVAISIIN kun kattelin noit kuvii!!!!!!!! ♥ Kiitos sulle kun laitoit :)) Nyt jaksan kirjottaa vaikka maailman loppuun asti :D

    VastaaPoista

Oletko kommentoimassa? Kiitos jo etukäteen, odottelen kommenttiasi innolla! ;D
Vaikka voitte jättää kommentteja täällä vapaasti, muistattehan kuitenkin kommentoidessanne nettikäyttäytymisen kultaiset säännöt? ;> Kiitos!