Lukijat

maanantai 11. heinäkuuta 2011

Tiedotus...

Eli ihanaa kesäpäivää vaan kaikille! :D

Tämä on siis pienimuotoinen tieditus, eli en pääse pariin päivään Panfuun/postailemaan. :o Mulla nimittäin alkaa huomis aamuna leiri tien toisella puolella odottelevassa leirikeskuksessa, ja sitä kestää torstai iltaan... Eli pääsen ehkä joskus sen jälkeen taas tänne höpisemään jutuistani. ;) Itse asiassa musta on ihanaa päästä vähän irrottelemaan sinne kesäarjedta. :D Siellä pääsee ainakin uimaan ihanaan rantaan, saunomaan, olemaan frendien kanssa ja pelaamaan kaikkea kivaa. :P Onkos muuten kukaan teistä lähdössä jollekin leirille nyt lomalla? Ehkä jollekin heppa- tai vaikka urheiluleirille? ;D

No niin, sitten Panfu-uutisiin: Joku on alkanut roskata Panfun vesiä! :( Ella nimittäin löysi toissapäivänä rannalta pullon ja öljykanisterin. Kamalaa saastuttamista! :L Kun mä kuulin jutusta ekan kerran, päähäni pälkähti heti "Evron ja hänen kätyrinsä" olisivat voineet ehdä sen. Olin nimittäin kuullut tuon jossain... Niin, siinä uudessa uutiskirjeessä! Niin se oli! :O Ja nyt myös Kamaria on alkanut epäillä heitä. Mä toivonkin sydämestäni, et ne hävyttömät roskaajat saataisiin kiinni ja roskat kerätyksi... :))

Tassun painalluksin
Tillervo <3

2 kommenttia:

Oletko kommentoimassa? Kiitos jo etukäteen, odottelen kommenttiasi innolla! ;D
Vaikka voitte jättää kommentteja täällä vapaasti, muistattehan kuitenkin kommentoidessanne nettikäyttäytymisen kultaiset säännöt? ;> Kiitos!