Lukijat

keskiviikko 24. elokuuta 2011

Blog I like-Awardseja

Heijsan hei Pandat, norsut ja kaikki mahdolliset muutkin tämän lukevat eliöt!

Nyt mun on siis aika taas kerran tehdä uusi Blog I like-Award postaus :D Sain nimittäin tässä jokin aika sitten tämän awardsin kolmelta Pandabloggaajalta,

Fashionistalta: Tillervon blogi, koska viihdyn siellä yksikertaisesti niin hyvin! Tillervo on keksinyt paljon kivoja kisoja ja muita sellaisia juttuja. Hänen blogissaan yksinkertaisesti viihtyy!

Taffelilta: Tillervon Panfu-blogi Se on mun mielestä hauska ja sieltä löytyy 
vaikka mitä tekemistä säällä kuin säällä, sitten siellä on myös tosi hauskoja blogi
tekstejä vaikkei aina kuvia olekkaan :) Tillervo on myös saanut jo ajat sitten kuukauden blogi tikkarin ja en yhtään ihmettele koska hänellä on mahtavat piirtämisen taidot!  C:

ja Koalalta: Tillervon blogille, koska siellä vain viihtyy niin hyvin! :D En häpeä myöntää, että käyn Tillen blogissa monta kertaa päivässä ja viihdyn siellä aina yhtä hyvin. <3 Tillen blogissa on myös erittäin hieno ja selkeä ulkoasu, ja sivuiltakin löytyy jokaiselle jotain nuuskittavaa.


Iso kiiiiiiitos isolla I:llä lähtee täältä teille kaikille kolmelle! (: Oli mukava lukea nämä tekstit. 

Mun ei varmaankaan kannata enää tässä ja nyt alkaa kirjoittaa vastauksia haastattelukysymykseen, olenhan mä ne jo kertaalleen tehnyt. Voitte käydä lukaisemassa ne nopeasti tästä linkistä. Menen siis suoraan Blog I liken edelleenlaittamiseen. Ja vaikka ehdinkin saada sen 3 kertaa peräkkäin, en taida itse sitä ihan yhdeksälle laittaa :o Kolme on ihan sopiva määrä, niinkuin tähän astikin. Ja nämä kolme valitsemaani blogia ovat...

Vaavin blogi, vaikka se vasta äskettäin palasi tauoltaan/remontiltaan takaisin bloggausvalmiuteen. Vaavi postaa aina kivasti ja selkeästi, ja väriä ja piristyvyyttäkin blogista löytyy! :D Hän myös pitää ahkerasti yllä kaikenlaisia hauskoja sivujaan, joita löytyykin monta. Kannattaa käydä vilkaisemassa! (;

Hannispandan blogi, sillä se on vain niin erittäin palkittavaa ainesta! Hanniksen blogin ulkoasu on aivan ihana, selkeä ja kaikki sopii kaiken kanssa yhteen erinomaisesti! d; Hän jaksaa postata usein, selkeästi ja vielä keksii kaikenlaista kivaa lukijoillee... Ansaitset tämän! (:

Emuliinan blogille, vaikka sen päivittäjä pohtiikin taukoa. Toivottavasti Emuseni jaksaa vielä jatkaa piiiitkään, sillä siitä voi tulla vaikka mitä! ;] Tämän blogin ulkoasu on todella selkeä ja mukava, ja sivujakin löytyy sopivasti. Emu, luotathan vain itseesi! :')

Siinäpä oli se! Ja nyt vielä säännöt...

Blog I like AWARDin säännöt: 
Kun saat Blog I like Awardin
  • kopioi se oman blogisi postaukseen
  • kerro keneltä sen sait
  • vastaa kolmeen kysymykseen: Kuinka aloitit bloggaamisen? Mistä pidät eniten bloggaamisessa? Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
  • kero perusteluineen mille kolmelle blogille jaat sen edelleen (yritä keksiä erilaisia perusteluja)
  • ilmoita näille bloggareille kommenteissa, että voivat kopioida merkin ja nämä säännöt omaan blogiinsa
  • Lisää jokaisen blogin linkki
Awardin voi antaa myös sellaiselle blogille, joka on sen jo saanut. Jos saat sen uudelleen, voit antaa sen taas kolmelle blogille. Voit liittää Award-merkin pysyvästi oman blogisi sivupalkkiin. Ja muistakaa, että koska Awardia saa jakaa vain rajallisen määrän, ei kaikille hienoille blogeille sitä voi kerralla antaa!


Valmista tuli! Näkyillään Panfussa, käväisesen siellä kohtapuoliin :D

Tassunjäljen jättää
Tillervo







P.S. (Siis ei mikään salainen psssst) ;D HIHULIHEI, tänään meikäpanda kohtaa sarvisen! :DD Entäs te? Ette varmaankaan aio jättää tulematta talleille ohjeen antoon tänään? Oi, odotan sitä niin innoissani!

P.P.S. Ja toinen HIHHULIHEI, flunssani on parantumaan päin! Olin koulussa, ja hyppäsin korkeudessakin henkilökohtaisen ennätykseni! Ja sitten vielä me meidän koulun kuutoset saatiin lähetettyä discoanomus vanhempainneuvvostolle! Ja huomenna on kirkkisilta meillä ja... Mitähän vielä? Ainakin mulla on hauskaa! :D

P.P.P.S. Katsokaas tätä:

Hieno, uudistunut ja selkeä vaatekuvasto! Kokeilkaa!


2 kommenttia:

  1. Olet saanut Blog I like-awardsin. Käy katsomassa :)

    VastaaPoista
  2. Miten teit proffa kuvas? Tosi hieno! Voitko käydä mun blogissa välillä lukemassa?

    - Bambuhattara! :D

    VastaaPoista

Oletko kommentoimassa? Kiitos jo etukäteen, odottelen kommenttiasi innolla! ;D
Vaikka voitte jättää kommentteja täällä vapaasti, muistattehan kuitenkin kommentoidessanne nettikäyttäytymisen kultaiset säännöt? ;> Kiitos!