Lukijat

torstai 6. lokakuuta 2011

Postaus awardeille (Super pitkä!)

Heipparallaa näppiskunkut! ;)

Tämä postaus on tarkoitettu awardeille. A-I-N-O-A-S-T-A-A-N awardeille. Ei yhtään millekkään muulle. Paitsi moikkaukselle ja PeeÄssille ja alkuhöpinöille jotka vaan pitenevät ja pitenevät koska haluan kirjoittaa tämän lauseen loppuun... Ja toisen lauseen... Ja kolmannen... joka loppuu N-Y-T!

Sori jos saatan vaikuttaa äreeltä... Kun en oikeesti oo. Oon nuhassa, ja tiiätte miltä se tuntuu :( Ei ainakaan kivalta. Ja sitten mulla on pientä stressiä koulusta ja tästä postauksesta johtuen... Kun oon venannu tätä ainakin 1000000 vuotta. En ees muista keltä kaikilta oon saanu Blog I liken :/ Yritän muistaa minkä muistan ja loput selvittää tällä iPadilla... Jos se nyt onnistuu. Kuvienkaan lisääminen ei onnaa, joten katsitaan jaksaisinko laitella niitä sitten kunnon koneella :)


Ensimmäinen award/kiertopalkinto jolla alotan on... Haaste! Sain sen Sienikseltä :'D (Linkittäisin jos voisin...) Zz... Aloitetaan!


1. Lempiruoka?
Hmmm... Ööö... Pinaattiletut, kananugetit, kalapihvit, hampparit... Ja sitten kaikki vellit ja puurot ja semmoset :D


2. Lempimakeinen?
Banaanilastut jogurttikuorrutuksella :3


3. Lempiluettava?
No siis ainakin blogit! :D OFC! Ja sitten kohtuullisen pitkät romaanit, sellaiset seikkalu -ja fantasiakirjat sekä lehdet, kuten Koululainen.


4. Mieluisin tapa tehdä käsitöitä?
Neulominen on kivaa :) Ja ompeleminen tms.


5. Lempielokuva?
Mikä nyt oli se paras? Unohdin taas... No tykkään esim. Näin koulutat lohikäärmeesi ja Smurffit -elokuvista ;)


Valmis! Ja pitäähän tää haaste muuten laittaa eteenpäin... Meinasi taas unohtua... Zz... Annan sen seuraavaksi... Emuliinalle, Maggylle ja Anzulle :D Kopsatkaa kysymykset, vastatkaa ja haastakaa lisää väkeä mukaan!


Ja sitten Panda Friendshipiin!


(= Sain sen Norasilta ja Tiiasilta, kiitos teille :) Tässä ovat säännöt







Ja tän palkinnon annan... Juuso-hiphopille, ikuiselle lukijalleni! :) (Eternal reader, Joe Hip Hop.) Hän katsokaas aivan ite sanoi olevansa ikuinen :D Kyllä sellanen lukija tämän ansaitsee!

Seuraavaksi ois vuorossa Panfu blog I like!


















Sain sen (ainakin) Xalialta, Lyndsaylta, Mangolialta, Carlylta, vanilla13:lta, Mollylta ja Annmarylta! Kiitos teille taas kerran ;)



Ja tämän Awardsin annan tällä kertaa...

Estellan superblogille, koska tämä uunituore KKB jaksaa pitää blogiaan värikkäänä, siistinä ja kaikinpuolin mielenkiintoisena.

Mollyn blogille, koska sieltä löytyy hiiiiiirveän monipuolista tekstiä muustakin kuin Panfusta! Se on aina pieni plussa perään ;) Lisäksi Mollyn blogi on selkeä ja muutenkin monipuolinen :)


Eemil1234 panfu blogille, koska tekstit ovat selkeitä, mielenkiintoisia ja sopivan pituisiakin. Ulkoasukin natsaa!


Ja sitten säännöt...



Kun saat Blog I like Awardin
  • kopioi se oman blogisi postaukseen
  • kerro keneltä sen sait
  • vastaa kolmeen kysymykseen: Kuinka aloitit bloggaamisen? Mistä pidät eniten bloggaamisessa? Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
  • kero perusteluineen mille kolmelle blogille jaat sen edelleen (yritä keksiä erilaisia perusteluja)
  • ilmoita näille bloggareille kommenteissa, että voivat kopioida merkin ja nämä säännöt omaan blogiinsa
  • Lisää jokaisen blogin linkki
Awardin voi antaa myös sellaiselle blogille, joka on sen jo saanut. Jos saat sen uudelleen, voit antaa sen taas kolmelle blogille. Voit liittää Award-merkin pysyvästi oman blogisi sivupalkkiin. Ja muistakaa, että koska Awardia saa jakaa vain rajallisen määrän, ei kaikille hienoille blogeille sitä voi kerralla antaa!

Tässä oli sitten kaikki tältä kertaa! :D Illalla saattaa tulla uudempaa bloggausta, joten pitäkää silmänne auki!


Tassunjäljin,

Tillervo

**uusi proffakuva valmistuu**


P.S. Ä-L-K-Ä-Ä välittäkö keskeneräisestä postauksesta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Oletko kommentoimassa? Kiitos jo etukäteen, odottelen kommenttiasi innolla! ;D
Vaikka voitte jättää kommentteja täällä vapaasti, muistattehan kuitenkin kommentoidessanne nettikäyttäytymisen kultaiset säännöt? ;> Kiitos!