Lukijat

keskiviikko 22. joulukuuta 2010

Uusi, tosi vaikea kuvan tunnistus-kisa!

Heippatirallaa!

Päätin tänään tekemisen puutteessa tehdä niin vaikean kuva tunnistus-kisan, että oksat pois! =D Tässä kolmannessani on vain kolme kuvaa, joita on melkein mahdotonta tunnistaa. Ne voivat olla otettu jonkun rakennuksen nurkasta tai puun oksasta! Tai ehkä vähän liioittelin... Ei ehkä näin vaikeata. Mutta saatte kuitenkin laittaa ne aivosolunne kunnolla töihin. Ovatpahan hyvässä kunnossa jouluksi! ;) Meidän koulussa vieraillut super-sport-pukkikin suositteli. (Kukaan ei kyllä järin innostunut siitä... Se oli niin epäaito!)
Mutta tässä tulisi teille kuvia!

1: 





 2:





3:












En nyt oikein tiedä, lienevätkö ne vaikeitakaan, mutta yritän tehdä teille edes vähän pään vaivaa.
Kaikki kai ymmärtävät, että mihin ja miten ilmoitetaan vastauksiin? Kirjoita siis kommentteihin 1, 2 ja 3. Niiden perään laitat paikan, josta numeroa vastaava kuvake on napsattu. Katson aattona, kuka pääsi ykkös, kakkos ja kolmos sijoille. Kirjoitan heidän nimensä siis tänne blogii oikeiden vastausten yhteydessä.

Tänäänpä ei olekkaan minulla mitään muuta, kuin tämä arvoitus, niin eipä muuta. Huomenna taas kirjoitan piedemmän postauksen. Ja vähän joulun tunnelmia Panfulaisten keskuudesta. Siihen asti, moikka!

Lämpimästi, Tillervo

2 kommenttia:

  1. tunnistus kisan vastaukset mipalta
    1 Wanha satama
    2 järvellä oleva polku liuku mäkeen
    3 ladon ulko pulella oleva kivi

    VastaaPoista
  2. Tunnistuskisaan vastauksia:
    1. Wanha satama
    2. En tiiä
    3. Lato

    VastaaPoista

Oletko kommentoimassa? Kiitos jo etukäteen, odottelen kommenttiasi innolla! ;D
Vaikka voitte jättää kommentteja täällä vapaasti, muistattehan kuitenkin kommentoidessanne nettikäyttäytymisen kultaiset säännöt? ;> Kiitos!