Lukijat

torstai 13. tammikuuta 2011

Tämä ei ole postaus, tämä on tiedotus!

Huomio, huomio, Kaikki Pandat!

Asiani koskee pientä sepittämääni adjektiivitarinaa, tiedättekös, mikä se semmoinen oikein on? No, se on ihan tavallinen tarina (tai ainakin melkein) josta vain on otettu adjektiivit pois. Olen tehnyt sellaisen pari kertaa ennenkin, ja nyt päätin tehdä sellaisen myös teidän iloksenne. Teidän, lukijoideni, tehtävä olisi keksiä vaikkapa kymmenen hyvää ja kivaa adjektiivia. Ja jos joku ei satu muistamaan tai edes tietämään, mikä on adjektiivi, minäpä kerron: Adjektiivi on yksi sanaluokista ja se tarkoittaa sitä, millainen jokin asia on. Adjektiiveja ovat esim. värit, kuten vaikkapa punainen tai sininen. Muita adjektiiveja ovat esim. Pyöreä, karvainen, ihana, pitkä, pätkä, hassu, mukava, märkä, kuuma, kaamea... jne.

Auttkaa minua siis! Kirjoittakaa kommentteihin vaikkapa se kymmenen adjektiiviä per kuono. Tiputtelen ne sitten järjestyksessä (jokaiselta yhtä monta) tarinani varrelle.

Onnea minun, Alisankin puolesta kaikille eilisen piirustuskisaan osallistuneille!!! Ja onnitteluni myös eilisen synttäri sankarille, Kamarialle!!! Panfussa näet tapasin hänet taas. Siellä raikuikin kaikuvat onnittelulaulut hänelle, joten kahta kertaa ei tarvinnut arvata, mistä oikein oli kyse!!! =) Kamaria kertoikin yhtäkkiä kuvaavansa hieman Panfun kuvagalleriaan. Kaikki vilkuttivat niin, että korvat kilisivät lasinsirpaleina lattialle!!! XO!!! Oh, my little panda ears!!!


Lämpöisesti, Tillervo & Alisa

3 kommenttia:

  1. tässä adjektiive (<---ei osaa kirjoittaa)

    -Hullu
    -ilkeä
    -kiltti
    -pallo(mainen)
    -hassu
    -söpö
    -ihana
    -fiksu
    -sokerinen
    -surkea
    -täydellinen

    NÄITÄ EI SAA MATKII MUUT

    T:Jenzka

    nWn

    VastaaPoista
  2. sininen
    muovinen
    karvainen
    pilkullinen
    äklönpöklö
    tumma
    kirkas
    rautainen
    pandamainen
    kieromainen

    VastaaPoista
  3. kirkas
    kaukainen
    pyöreä
    märkä
    pandamainen
    kellertävä
    kiukkuinen
    nälkäinen
    punainen
    äkäinen

    VastaaPoista

Oletko kommentoimassa? Kiitos jo etukäteen, odottelen kommenttiasi innolla! ;D
Vaikka voitte jättää kommentteja täällä vapaasti, muistattehan kuitenkin kommentoidessanne nettikäyttäytymisen kultaiset säännöt? ;> Kiitos!