Lukijat

perjantai 18. helmikuuta 2011

Panfu Book of Records!

Heippatirallaa, Pandapapulaiset! =D


Näettehän tuossa vasemmalla tuollaisen "Panfu Book of Records"-kirjan? Se on samantapainen, kuin Guinesin ennätyskirja, mutta on suunnattu Panfuun ja sen asukeille. Teen tälle kirjaselle oman sivun tuonne oikeaan gadkettiin. Siellä voitte sitten rikkoa ja toteuttaa omat kreiseimmätkin ennätyksenne! Tietenkin sen pitää olla täysin asiallinen ja sen julkaisemiseksi sen on täytettävä nämä asiat:

  1. Sen pitää olla tehty Panfussa ja sen on oltava täysin asiallinen.
  2. Vähintään kahden Pandan on todistettava ennätyksen todellisuus ja että se on oikeasti tehty laittamalla kommenteissa kunniasanansa. Tätä ei kuitenkaan tarvitse tehdä, jos vaikka blogissanne on kuva todisteeksi.
  3. Minun, päätoimittaja Alisan on hyväksyttävä se viralliseksi Panfuennätykseksi.
Lisää tietoa löytyy viralliselta "Panfu Book of Records"-sivulta. Lähdenpäs tästä itsekkin rikkomaan jotain ennätystä. =D Toivottavasti tekin saatte aikaan hyviä ideanpoikasia ennätyksiä varten! Voin myös laittaa sivulle muutaman valmiinkin idean, joita sitten voitte toteuttaa.

Panfussa nähdään, Alisanne! ;)

6 kommenttia:

  1. Ihan mahtava idis ;) Niin kuin kaikki muutkin ideanne ;D Katsotaas, minkä ennätyksen voisin rikkoa.

    Ja Tillervo, en voikaan lähettää sitä kuvaa siihen ystävyys- juttuun, kun koneeni kadotti jonnekin sen tiedoston... Anteeksi kamalasti ;)

    VastaaPoista
  2. Siis mä en tajunnu mikä ton kirja idea o.... XD

    VastaaPoista
  3. Maikku tnx!
    Chuchu: Elikkä jos et ihan ymmärtäny, lisää tietoa löytyy kirjan omalta sivulta. Sille sivulle siis kerätään kaikenlaisia Pandojen toteuttamia ennätyksiä. Esim. Komin ennätys, kuinka monta kertaa ehtii laskea järven mäkeä kolmessa minuutissa. Kokeile vaikka rikkoa se! XD

    VastaaPoista
  4. tnx? mikä.. Tiitu puhu ny semmosta kieltä et sitä tajuu...

    Mulla on pahin täysi huone kammo.. PPP, Simppis ja Fairy voi ainaki todistaa... En tykkää täysistä huoneista...

    VastaaPoista
  5. Hei Tillervo! Tämä viikko on kulunut siivillä mutta on vielä aikaa! Kutsu ystäväsi kirjoittelemaan runoja ja osallistumaan tapahtumiin. Remember Friend!-teemaviikkoa on vain 1 päivä jäljellä!!! Nyt nopsasti Helppis-Pandat- ja Pandakirjasivuille.

    VastaaPoista
  6. Hei!

    Sulla on tosi hyvä blogi. mut en keksinyt mitään ennätystä, käythän aina välillä lukeen mun blogia?

    VastaaPoista

Oletko kommentoimassa? Kiitos jo etukäteen, odottelen kommenttiasi innolla! ;D
Vaikka voitte jättää kommentteja täällä vapaasti, muistattehan kuitenkin kommentoidessanne nettikäyttäytymisen kultaiset säännöt? ;> Kiitos!