Lukijat

sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Viikon arvoitus!!!

Hello, my dear Pandas!


Mitäs olette tykänneet Alisan "Panfu Book of Records"-ennätysten kirjasta? Musta se ainakin on tosi mainio, ja onpa sivulle jo muutama hyvä ennätyskin tupsahtanut! =D Koettakaapa rikkoa vanhoja ja keksiä uusia oikein olan takaa! Sitten, kun Panfuun virtaa yhä lisää ja lisää uusia Panda tulokkaita, he voivat haukkoa henkeään katsellessaan vanhan sukupolven saavutuksia.


- Ooh! Katsokaa, miten huimia ennätyksiä vanhat Pandat on saanu aikaan! Mä en ihan varmasti uskaltas laskee kovinkaan monta kertaa vesiliukumäestä! Uskaltasitko sä? - Ai näinkö? Vai miten?


Just joo Alisa... Heko heko! =D Kyllä mä ainaskin uskallan! Ja ei me varmasti tuohon aikaan kovinkaan vanhoja olla... aikuisia korkeintaan. Ja jos me sitten oltaskin jo vanhuksia... Et sinä varmasti tuohon äänensävyyn puhuisi! Ties mitä murteita silloinkin jo on!


- Jep... Taidat olla oikeassa, Tillis! Joka tapauksessa, mä ajattelin (Tilliksen kanssa), että tänään olisi viikonarvoituksen paikka! Ensinnäkin, kaikki viimeviikon oikein vastanneet ovat; Panfu6b, anskuliini, Maikku ja PandaPomo11. Saatte kunniamaininnat! Uusi arvoitus on tällä kertaa runo!


-Tää ukko on karsee ja sitä pelkään, pelkään että sen koira tarttuu mua kenkään
- Sitä enemmän pelkään, kuin ennen, se kai lähtee viittaa heilutellen
- Ukosta tästä nyt paljon puhutaan ja välillä myös huhuja huhutaan



Lämpöisesti, Alisa ja Tillervo


P.S. Julkaisen kommenttinne vasta hyväksynnän jälkeen, että ette väkisinkään voi matkia toisianne!


6 kommenttia:

  1. Hei!

    Osallistun! HELPPO JUTTU :

    Se on Evron. Siittä kaikkea pahaa huhutaan, kaikki sitä pelkää ja ehkä se tulee viittaaheilutellen ja lähtee saman tien tukkaa huiskutellen!

    Tassuittain,
    EPÄ runoileva Xalia

    VastaaPoista
  2. Ai pitääkö arvata ketä toi runo kuvaa? Mulle tulee mieleen Evron.

    -PP

    VastaaPoista
  3. En löytäny kopioitavaa sivua jos on niin en löytäny niin että voitko tehhä mulle ylä-kuvan josssa on maali-vahti panda joka on hyppäämässä pallolle joka on menossa oikeaan ylä nurkkaan ja siinä lukis maskin jalkapallo/panfu blogi. niin ja että taustalla ois joku jalkapallo stadion jossa on myös yleisösssä pandoja.
    tosi vaikee tilaus ei oo pakko tehä jos ei onnistu
    -maski

    VastaaPoista
  4. Ööh... Olisko Evron? En ole kyllä koirista kuullut, mutta koitetaas...

    VastaaPoista
  5. Eli tän viikon arvotusten aika päättyyy... NYT!

    VastaaPoista

Oletko kommentoimassa? Kiitos jo etukäteen, odottelen kommenttiasi innolla! ;D
Vaikka voitte jättää kommentteja täällä vapaasti, muistattehan kuitenkin kommentoidessanne nettikäyttäytymisen kultaiset säännöt? ;> Kiitos!