Lukijat

perjantai 15. heinäkuuta 2011

Huijareita, roskaajia, ideoita...

Buenos tarttesta vaan kaikille Pandoille! :D

Mennäänkin nyt suoraan päivän ekaan aiheeseen, joka onkin tosi tärkeä. Tehän tiedätte AnskuMuru123: n, joka tässä hiljattain teki blogin? Hän väitti siellä olevansa se ihka aito anskumuru. Osa Pandoista huomasi jo alussa jotain epäilyttävää tyypissä, ja osaa taas ei mitään. (Se on tietysti ihan ymmärrettävää.) Hän nimittäin on ihka aito kopio. ;o Anskumuru itse nimittäin postasi tänään ja kertoi surullisia uutisia itsestään ja Panfusta; hänen Panfuaikansa on ohi. ;( Ansku, jos luet tämän: Mä ja suuri joukko muita Panfulaisia jäämme kaipaamaan sua. Paljon. Kaikkea hyvää elämällesi! :') Hyvästi, ansku, kunpa vielä joskus tapaisimme! :) 

No siis kuitenkin, moni Panda (kuten esimerkiksi Negrita) on alkanut tehdä esimerkillistä työtä jutun setvimiseksi. ;) Vähän niin kuin mä koitin silloin kun anonymppä tuli kehiin. (Mä oon myös nyt tehny pientä salapoliisintyötä, ja oon melkein varma syyllisestä...) Mutta kuitenkin tutkitaan ennen kuin hutkitaan! ;o

Asiasta toiseen, ja kolmanteenkin! Panfun jätevuori on kasvussa päin! :L Kitkeriön pienet roskaajanmokomat heittävät mereen holtittomasti milloin mitäkin, kuten paperia, muovia, metalliroskia ja kaikkea muuta inhottavaa jätettä. :( Onneksi me Pandat ollaan tosi ympäristöystävällistä poppoota, ja autamme osaltamme merien pelastuksessa käymällä joka päivä keräämässä roskat rannikolta ja viemässä ne Eloiselle. Hän odotteleekin tuolla Panfun ralliradalla kierrätysastioineen. 
Muovi keltaiseen roskikseen, paperi siniseen ja lasi vihreään! Helppoa kuin heinän teko! Kaikki vaan heti huomenissa sinne kierrättämään :D 


Tassun painalluksin
Tillervo


P.S. Mä alan jo päästä tän leiriajan yli, taas kärryillä Panfun jutuissa. :D Pääni myös tursuaa ideoita, mitä voisin toteuttaa! :P Mmm... Jos olen poissa kolme päivää ja saan sillä ajalla näin paljon idiksiä, mitä mahtaisi olla viikon tauko? ;o Oon tässä miettiny pitäväni sellasen tässä kesälomalla, jotta saan vähän irtauduttua koneen äärestä, ulos komin kanssa. :)

2 kommenttia:

  1. Olisiko siis se anskumuru123 sun mielestä se anonyymi? Mutta jatkat silti etsimistä ja sillee?

    Ja voihan nyt taukoakin pitää. Mäkin oikeastaan voisin. Ei tietsikan äärellä varmaan pitäisi olla koko kesää.

    LauraGirl.

    VastaaPoista
  2. Mmmh!!!
    Tauko tosiian ois paikallaa.
    Mutta pidin sen jo,silloin kun en postannut hesassa.

    VastaaPoista

Oletko kommentoimassa? Kiitos jo etukäteen, odottelen kommenttiasi innolla! ;D
Vaikka voitte jättää kommentteja täällä vapaasti, muistattehan kuitenkin kommentoidessanne nettikäyttäytymisen kultaiset säännöt? ;> Kiitos!