Lukijat

maanantai 4. heinäkuuta 2011

Ihmettelyjä!

Bonjour les Pandas! 

*Venyttelee* Nukuittekos hyvin..? *Haukotus* Mulla tais taas lipsahtaa puolille öin, ja nyt on vähän nuukahtanut olo... :P Tekisi mieli käpertyä kerälle omaan, lämpöiseen vuoteeseen, mut en kuitenkaan saisi unta... päivällä. ;o Olisi liiankin valoisaa, vaikka verhot vetäisi ikkunan eteen. Nomjoo, aika tormistautua ja käydä työhön, postaamaan! :D

Tämän postauksen omistan jutuille, pienille yksityiskohdille, joita olen Panfussa huomannut. Aloitetaanpas...

1. Oletteko huomanneet, että uutuutena Panfussa voi kerran muuttaa syntymäaikansa, jos se on ollut väärin. Toimenpiteen voi toteuttaa klikkaamalla oman pelaajakortin auki ja klikkaamalla kynää horoskooppimerkin kohdalta: (Alla on kuva)

2. Pelikortin sulkemiseen tarkoitettu rasti on muuttunut! :P Samoin Ellan, Maxin ja Kamarian pelikorteissa olevat P-merkit. 

3. Serverit ovat vähentyneet kolmeen kappaleeseen. :O Olisikohan syys siihen se, ettei kesäisin käy ihan niin suuria määriä Pandoja pelaamassa?

4. ... Voi mua... muisti temppuilee, en muista mitä tähän piti edes kirjoittaa. ): Piti kuitenkin jotain... vai pitikö? ;o Kirjoitan sen kyllä sitten heti kun taas muistan... :D

Kesäterveisin
Tillervo


P.S. Maxin ja Ellan blogiin on ilmestynyt taas uusi kysely. ;) Käykääpäs pikapuoliin vastaamassa sinne, siitä on ehkäpä jotain hyötyä... C;


P.P.S. Hmm... viikon arvoitukset ovat tainneet nyt jäädä vähän vähälle. :P Lupaan kuitenkin laittaa seuraavan heti, kun kommatarina on valmis ja kommat laitetaan taas valvontaan! :))

4 kommenttia:

  1. Moi Tille! Ootko huomannu et sun ja Alisan tilauksen on ollu jo aikoja sit valmiita?




    Estella

    VastaaPoista
  2. Huomasin joku aika sitten! ;) Ajattelin pistää arvoituksen käyttöön heti kun vain voin, samaten sen toisen kuvsn. ;)))

    VastaaPoista
  3. Hei Tille! miten tehään lukiakuva joka näkyy Tuolla ylhäällä??

    VastaaPoista
  4. Tarkoitatko profiilikuvaa? ;) Sen voi laittaa kun menee omaan hallintapaneeliin ja klikkaa "muokkaa valokuvaa" -kohtaa. :) Sitten vain valitsee omalta koneelta hyvän kuvan ja tallentaa sen sitten.

    VastaaPoista

Oletko kommentoimassa? Kiitos jo etukäteen, odottelen kommenttiasi innolla! ;D
Vaikka voitte jättää kommentteja täällä vapaasti, muistattehan kuitenkin kommentoidessanne nettikäyttäytymisen kultaiset säännöt? ;> Kiitos!