Lukijat

torstai 29. joulukuuta 2011

Vielä muutama päivä... ;)

Viime vuoden valoshow tulivuorella. :)
Tinanvalantaa Kamarian kanssa vuoden 2010 vaihtuessa. (':
Moipidou pandulipumpulaiset! 8)

Tähän alkuun pieni muistutus PPP-liiton uudesta kampanjasta, Lupausten ajasta. Aikaa osallistua on tän vuoden loppuun saakka, eli vielä ehtii mukaan =) Tällä hetkellä lupauksia on tehty 5. Ja muistakaapas muuten myös äänestää uudessa sivupalkista löytyvässä kyselyssä. ;)

Monesko päivä tänään on? 29, voiko muka olla totta? :o Hui, sittenhän tää vuosi alkaa vedellä jo viimesiään, enää pari päivää, ja sitten elämmekin jo vuotta 2012... Ammutaankohan vuosien vaihteessa taas raketteja tulivuorella tai päästäänköhän me taas valamaan tinaa Kamarian kanssa, kuten viimevuonnakin? Mä ainakin toivoisin niin, sillä etenkin noista tapahtumista on jääny mun mieliin ihania muistoja... Dream on...

Oli miten oli, vuosi kuitenkin vaihtuu taas, sitä ei kai voi perua... Mutta ennen sitä me voidaan vielä tehdä joitakin ehkä jopa ikimuistoisia juttuja. Ainakin ne Kamarian järjestämät tyylikkäät uudenvuodenbileet linnan tanssisalissa ovat vasta aluillaan, ja kestävät vielä 3 päivää! :D Ei kannata jättää väliin, siellä nimittäin on kaikenlaista hauskaa, punaisesta matosta hyvään seuraan ja niin edelleen. Tässä vähän matskua! :>
Näkeehän sitä portsariakin vielä! :D

Ilmapallot oli paras juttu ;)
Eikös ookkin? 
Ja vielä juhlasali koko komeudessaan... Vau! :D 10 pistettä ja pandamerkki Kamarialle!
On se Kamaria kyllä koko Panfun parhaita sisustajia, tuolla pääsee fiiliksiin jo ensisilmäyksellä tietsikan näyttöön! :---D Mä taidankin heti tän postauksen loppuun saatuani bailaamaan, nähdään siis varmaan siellä? ;) 

Tassuittain,
Tillervo

P.S. Muistakaa pukeutua parhaisiinne ennen juhlille lähtöä, siellä kun on aika tarkka pukukoodi... ;> Tehkää se viimeistään perjantain kultispäivänä!

P.P.S. PPP-jäsenkortteja ensipostauksessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Oletko kommentoimassa? Kiitos jo etukäteen, odottelen kommenttiasi innolla! ;D
Vaikka voitte jättää kommentteja täällä vapaasti, muistattehan kuitenkin kommentoidessanne nettikäyttäytymisen kultaiset säännöt? ;> Kiitos!